aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wszedłem do środka hotelu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Ściany były kolorowe, a podłoga wyłożona kafelkami. Pomieszczenie było nie wielkie, a za ladą siedziała recepcjonistka. - W czym mogę pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Chciałbym wynająć pokój na noc - zwróciłem się w stronę klaczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Oczywiście... Jednoosobowy? Standard czy apartament? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Jednoosobowy standart proszę - poprosiłem recepcjonistke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Płatność przy wyjeździe - powiedziała i dała ci kluczyk. Miałeś pokój na drugim piętrze nr 137 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Poszedłem do swojego pokoju aby zobaczyć co tam takiego jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Był niewielki, zawierał tylko sypialnię, kuchnię i łazienkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wyszedłem z pokoju, zamknołem drzwi na klucz i poszedłem do jakiejś restauracji/karczmy coś zjeść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Twoją uwagę przykuła karczma "Pod kuflem". Była zbudowana z bali drewna, a dach pokrywała brązowa dachówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wszedłem do środka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Twój nos został natychmiastowo zaatakowany przez różne zapachy, w tym kanapek i cydru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wypić jak najwięcej cydru - takie zadanie sobie postawiłem, a jako że wcześniej brałem udział w zawodach typu "kto wypije najwięcej cydru" i wygrywałem, mogłem nawet zarobić trochę przyjmując zakłady. Podszedłem do pierwszegp lepszego ogiera i spytałem czy urządzimy małe zawody w piciu cydru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Dobra - odpowiedział duży, brązowy ogier ziemski. Natychmiast zamówił u barmanki (złotej pegazicy o szmaragdowych oczach) kilka kufli. Te "kilka" wynosiło po 10 dla ciebie i dla niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 No to zaczynamy pić - powiedziałem i chwyciłem za pierwszy kufel (No a o ile pijemy?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - To o 100 monet! - wrzasnął kuc i chwycił swój kufel. Wyduliście razem. Krople cydru spłynęły ci po policzku. Kuc rzucił pustym kuflem w stronę barmanki, która ledwo przed nim uskoczyła i chwycił następny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Ja nie byłem gorszy i gdy on rzucał pierwszy kufel, ja rzucałem drugi i byłem w połowie trzeciego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Gdy kuc to zauważył, chwycił dwa kufle i wypił zawartość naraz. Następnie ponowił czynność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Ja za to gdy zobaczyłem co rob byłem na czwartym kuflu i zastosowałem podobną taktykę, tylko że wziołem nie dwa tylko trzy kufle (dwa trzymałem przednimi kopytam a jeden skrzydłem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Ogier spojrzał na ciebie i złapał po 2 kufle w kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 (Tak, ale ja chce wygrać ) Skończyłem wszystkie 10 kufli i poprosiłem barmankę o jeszcze kilka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Pegazica podała wam jeszcze po pięć kufli. Ukryła się przed lecącymi od strony barmana. ****** W twojej sakiewce brzęczały nowe monety. Było ich 35. Był remis. Do tego zapłata za cydr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 No i się nie udało - pomyślałem i baaardzo chwiejnym krokiem ruszyłem w stronę hotelu (Setny pościk! Aż będę krzyczał z zachwytu! Yay. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Po drodze zataczałeś się i hik-ałeś. Kiedy dotarłeś do hotelu, recepcjonistka miała minę, jakby chciała cię wyrzucić z budynku na zbity pysk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Dobry miła pani , niech pani nie myśli, że ja to tylko pić umiem - powiedziałem do klaczy i powędrowałem do swojego pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts