aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ahaaaaa - powiedziałem. Spróbowałem pogłaskać krokodyla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Zwierzak nie wykazywał tobą większego zainteresowania. Po chwili rozległo się chrapanie, które oznaczało, że krokodyl zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Dziwne - pomyślałem - nawet mnie nie odgonił - poszedłem na skraj lasu skąd mógłbym obserwować pałac Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 ( czemu wszyscy myślą, że Changea jest taka mała jak Crystal Empire? Już stolica jest większa) Na krańcu miasta bawiły się małe Podmieńce. Obok rósł plac zabaw. Dosłownie rósł. Tworzyły go żywe rośliny. Jednak miasto było za daleko od stolicy. Mogłeś zobaczyć jedynie czubek pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 (Bo ja wiem ) No to trzebs się będzie podkraść - pomyślałem (czy jest noc? Bo jak tak to spać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 (wcześniej się wyspałeś, bo do wieczora spałeś) Większy Podmieniec syknął na maluchy, które rozbiegły się do domów. Ulice rozświetliły latarnie świecące na zielono. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 No będzie trudno - pomyślałem - chociaż... - spojrzałem na skrzydła. Zobaczyłem czy niebo nie jest patrolowane i czy mogę polecieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Niebo było zachmurzone, zapowiadało się na deszcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Przynajmniej chwile polecę - wzniosłem się w powietrze i leciałem prosto do pałacu Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Po kilku godzinach lotu dotarłeś do ogromnego pałacu. Z jednej strony oblegały go ogrody. Po ich środku stał ogromny posąg przedstawiający młodą Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Pewnie nie jest zbyt skromna - zaśmiałem się w duchu i poleciałem do ogrodów bo chciałem sprawdzić czy było tam jakieś wejście do pałacu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Były jedne drzwi, umieszczone pomiędzy dwoma drzewami, na których rosły zielone czereśnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Powoli otworzyłem drzwi i wystawiłem jedynie głowę zza drzwi, żeby zobaczyć czy ktoś za nimi jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Zobaczyłeś korytarz, a na ziemi był zielony dywan ze wszytymi szmaragdami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 No, gdybym się nie śpieszył to bym ten dywan zajumał (jak chytra baba zbyszki w Radomiu )- powiedziałem do siebie i wszedłem do korytarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Usłyszałeś odgłos czegoś ciągniętego po posadzce po swojej prawej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Szybko odwróciłem głowę żeby zobaczyć co to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Zza rogu ktoś szedł. Na ścianie zauważyłeś cień Podmieńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Szybko podleciałem do sufitu i czakałem, aż przejdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Podmieniec przeszedł pod tobą. Ciągnął za sobą związaną pegazicę ze śnieżnym tornadem jako uroczy znaczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Zrobiłem wielkie oczy i chwile się patrzyłem na podmieńca. Chwilę później ocknołem się i poleciałem prosto w ich stronę, próbując ogłuszyć podmieńca kopytami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Podmieniec zauważył cię i odskoczył, przez co uderzyłeś w Arctic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Codź tu, ty mały sku********! - krzyknołem do podmieńca i wyciągnołem z torby nóż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Podmieniec był w zbroi. Puścił więzy i stanął w pozycji bojowej, czyli z głową przy ziemi i rozłożonymi skrzydłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Zaszarżowałem na podmieńca próbując odciąć mu jedno ze skrzydeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts