KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Idę do najbliższego podmieńca powiedzieć co się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Żadnych poddanych królowej nie było w pobliżu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ja już nie kapuje co się dzieje w tym budynku. Idę na zewnątrz ochłonąć trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Na zewnątrz była cisza i spokój, na ulicach nie kręciły się kucyki, gdyż były zajęte odbudową budynków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Idę szukać Ghosta, powiem mu co się dzisiaj stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Zobaczyłeś go siedzącego na dachu budynku. Rozmawiał z Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Nie będę przeszkadzał im. Idę pospacerować po mieście, może mi coś wpadnie do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Dookoła chodziły kryształowe kucyki, wszystkie nosiły różne przedmioty do budowy. Starały się nie patrzeć na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Podchodzę do najbliższego pracującego kucyka i mówie. - Pomuc w czymś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Odwraca się do ciebie ze strachem w oczach.- Eee... Nie... N-nie trzeba - powiedział i odszedł szybkim krokiem w stronę grupy kucyków z kryształami na grzbietach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Westchnąłem i poszedłem spowrote do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Pierwszym, co przykuło wzrok po powrocie była kobieta-jeniec ze skórą czarną po szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 - Zawiodłem - powiedziałem i usiadłem na ziemi. Gdyby nie ta głupa chęć zdobycia awansu na oficera, to by nie zgineło tak wiele istnień. Muszę powiedzieć wszystkim o tym, i przyjmę każdą karę, nawet kopniaka od AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Twój wzrok przykuła dziwna rzecz. Wraz ze skórą zmieniało się ubranie. Plama zacierała rysy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Przyglądam się temu baczniej. Czy ona się zmienia w podmieńca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Po kilku chwilach rysy się zupełnie zatarły i kobieta wyglądała jak manekin o czarnej barwie. Powoli zaczęła się zmieniać w kulę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Mam dość. Idę po swoje rzeczy, do sypialni. Muszę to zrobić, inaczej będą mieli przejebane. Pozatym czuje się jak potwór. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Po kilku minutach stałeś w tym samym miejscu, ale z rzeczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Znajdę papier i coś do pisania, potem piszę. "Drodzy przyjaciele. Zawiodłem was. Ja... byłem odpowiedzialny za atak na ten świat, nie wiedząc o tym. Kiedy na mnie patrzycię swoimi oczyma, to widzę strach i śmierć, z mej winy. Dlatego opuszczam was, i idę tam gdzie wrota pomiedzy swiatami otworzyły się koło kryształu. Ludzie zapewne zbudowali portal, a ja go zniszcze, poświęcając swe życie. Żałuje swoich czynów i że wstąpiłem do wojska. Nie spodziewam się wybaczenia. Żegnajcie. Allan Joker Johnson" Piszę, i zostawiam na na moim łóżku. Potem wymykam się do bazy ludzi, nie zwracając niczyjej uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Noc rozłożyła się już po kraju. Ludzie spali w obozie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Zakradam się do HQ, by się dowiedzieć czegoś o portalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Guzik. Jedyne, czego się dowiedziałeś, to to, że ludzie lubią wódkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Staram się poszukać kogoś ważnego. Tego który może coś wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Wciąż same guziki. Nikt nie interesował się niczym oprócz alkoholu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Czas się pozbyć tej bazy. Idę do zbrojowni, i ją wysadzę w drobny mak. Potem udam się do Canterlotu, by porozmawiać z Celestią, o ile przeżyła. Najważniejsze by ludzie zostali wypędzeni z tych ziem, ja się zajmę zniszczeniem portalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts