KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Więc... pilotem zakrywam żaluzje, wyświetlając na ekranie (Jak co to poinformuje was Telepatycznie) i rozpinam ją. Następnie ją tulę i zaczynam całować. Nie ważne, że będę ja dominować, czy ona... wyleczy ją ten stosunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Odwzajemniała pocałunki. Poczułeś, że magią powiększyła znacznie twój członek. Przez tą chorobę chce ostrej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 - Kochanie... spójrz na to co mam - wskazałem na swoje członki - Masz ochotę na ostrą zabawę? - spytałem się ponętnym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Kiwnęła głową, patrząc na ciebie z pożądaniem. Położyła się na stole, zapraszając cię gestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Powiększam drugiego i Kładę się na niej i zaczynam ją całować w pocałunku. Więc tak... ostra zabawa? O więc jak Arachnidy... bez gry wstępnej. Odłączam wargi od niej i patrzę na nią z uśmiechem i miłością. Następnie z Impetem wchodzę w nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Pisnęła. Jednak po chwili uśmiechnęła się szeroko. Przymknęła oczy. - Taaaaak... - jęknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Uśmiecham się i zaczynam energicznie poruszać chwytając ją za grzywę. Robimy to na pieska więc mogę. Zdziwiłbym się, gdyby Rarity w normalu też lubiła by taki stosunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 jęczała głośno. Poczułeś, że twoje członki jeszcze bardziej się powiększają przez jej zaklęcie. Dla niej jeszcze mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Więc spawnuje jeszcze macki które mają się też nią zająć. Też powiększam członki i dwie macki które mają wejść w jej usta. Kopytem za grzywę pociągam ją w górę tak by siedziała. Dalej ją mocno posuwam i niech tak macki znów zrobią. Niech oplotą też jej ciało i bawią się jej rogiem. Ostry Seks to Ostra zabawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Pojękiwała. Ale jeszcze bardziej powiększyła twoje członki. Tej jeszcze mało? Musisz się bardziej postarać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Więc najostrzej jak potrafię. Niech jedna macka bije ją po tyłku, druga energicznie o jej sutki się niech ociera. Najostrzej jak potrafimy, ja i macki... ale tak by nie zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Jęczała głośno. Powiększyła twoje członki tak mocno, jak się dało. Teraz to już nie wiem, jak je wyjmiesz. Ledwo nimi możesz poruszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 - Wystarczy powiększania - powiedziałem i trochę je skurczyłem. Poruszam szybko i wypuszczam uprzednio zabezpieczoną spermę z członków i macek, z czego jedna ma się wylać na zewnątrz, ale nie przerywam poruszania. Wciąż ją posuwam, robię to, aż cała będzie w spermie. Tak się zawsze kończy ostry stosunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Nawet wtedy jakoś wyjęczała jedno słowo. Jedno, krótkie słówko. - Jeszcze... Lucy powiadomiła cię, że lek zaczyna działać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Więc robię to do czasu kiedy nie straci przytomności. A nie wiem czy straci, bo o Beta Nimfo wiem mało... Więc nie przerywam i cały czas powtarzam te ruchy i oblepianie jej spermą. Cały czas patrze jej stan, aż powie dość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Nie mówiła, że dość. Wciąż powtarzała "jeszcze...". Dopiero po dłuższym czasie straciła przytomność. Była cała biała, sporo białego było też na ścianach. Nie ma co, dużo tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Sprawdzam czy już jest wyleczona, a jak się okazuje że już była to od jak dawna. W sumie powiedziała... 14 jeszcze, albo 18... straciłem rachubę. Lucy ile razy mówiła, bo ty nas oglądałaś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Jakieś dwadzieścia. Wyleczona była już przy dwunastym. Nieźle... Byłeś już zmęczony tym wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Lol... ostra... czyli 8 nawet po wyzdrowieniu. Czyli potwierdzone, Rarity lubi ostry stosunek. Więc z Pomocą Lucy ją wycieram i siebie i wracamy do domu. Mam nadzieje, że Luna i Twi kupiły w międzyczasie łóżko dwuosobowe do starego pokoju Lucy. Mam propozycje by spać Rarity+Twi, a następnego dnia Lucy+Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Właśnie, robicie konfę dzisiaj w nocy? Dawno nie było... Łóżko już kupione. A Lucy wprowadziła zasadę, by w jej dawnym pokoju wszystko było różowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Ona ma słabość do tego różu. Ale się pytam czy Rarity też dojdzie do Konfy... trzeba jej wytłumaczyć w jakim stanie się znajduje. W śnie nie będzie miała brzucha. Więc tak, Kładę Rarity na łóżku, po prawej, a sam wchodzę na środek i Tulę Twi i Rarity. Zasypiam podłączając je do Konfy. Siedzimy w Moim Gabinecie i czekamy aż się Rarity podłączy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Podłączyła się. Rarcia rozglądała się. Spojrzenie zatrzymała na tobie i zarumieniła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 - Rarity... Luna dzisiaj użyła zaklęcia które sprawiło, że nikt nie pamięta twoich uczynków prócz załogi Lost Hills, twojej rodziny... i męża - powiedziałem patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Spojrzała na ciebie zaskoczona. Chyba nie zrozumiała o co chodzi z tym mężem. Resztę przyjęła z rumieńcami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 - Jest mało znany fakt dotyczący Federacji - wstałem... - ... u nas, jest Legalna Poligamia. Czyli małżeństwo, Mężczyzna+parę żon, i na odwrót Kobieta+parę mężów. A twój kochany mąż - powiedziałem i podszedłem do niej i szepnąłem - ... cię wyleczył dzisiaj - i odchodzę. - Oczywiście jeśli chcesz... nie zmuszam cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts