KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Spoglądam na nią z... łzami. - Mam nadzieje... - powiedziałem po czym ocieram się z łez. Spoglądam na nią... staram się teraz nie myśleć o tym. - A co do tego co się stało między tobą a mną... kiedy mnie przyłapałaś jako dziecko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Uśmiechnęła się, rumieniąc się. Gwizdanie Crystalian ucichło. Zapach palonych ziół też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wciąż ściskam jej kopyto w nadziei, że nie uda mi się tego zobaczyć. Chowam po prostu oczy pod futrem matki. Nie chce.. na to patrzeć, i znów parę łez się wypadło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Nie płacz już jak małe dziecko i idź po Deli - powiedziała, lekko cię odpychając. Musisz po nią iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - D... dobrze - mówię i idę załamany po Delicate, wciąż mam wrażenie, że pójdzie coś nie tak... matko, zachowuje się jak dzie...cko... o nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Nagle wszystko się powiększyło... Ojojoj... Papillon jak sprinter rzuciła się na ciebie, mimo, że byłeś parę kroków od niej. Zaczęła cię tulić, ściskać, głaskać, całować, łaskotać... Dusić, mordować, siekać... Wróć, bez tych dwóch ostatnich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Mamo... dusisz... mnie... powietrza... brak - robię się biały z powodu braku tlenu. DZIĘKUJE KURWA! TERAZ JAK SIĘ BĘDĘ PŁAKAĆ JAK DZIECKO, TO STANĘ SIĘ DZIECKIEM! KURWA ZAJEBIŚCIE! CO JESZCZE?! JEDNA Z MOICH ŻON OKAŻE SIĘ PÓŁ WĘŻEM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Uważaj, bo wykrakasz. Papillon cię nie puściła. Wkrótce Lucy powinna skoczyć do ciebie, bo coś was długo nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wysyłam SOS... DO WSZYSTKICH KLACZY-ŻON W ZASIĘGU! "S.O.S! MATKA DUSI... JESTEM DZIECKIEM... ZNOWU. POWTARZAM: S.O.S! MATKA DUSI... JESTEM DZIECKIEM... ZNOWU" Staram się zaczerpnąć powietrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Lucy pojawiła się obok... Z aparatem. - Uśmiech! - zawołała. Zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - NOSZ KURWA! CO JA?! EKSPONAT MUZEALNY!? - powiedziałem i saram się o SOS do Twi, Luny i Rarity... KURWA POMOCY! JA TU TRACĘ POWIETRZE, A LUCY ROBI ZDJĘCIA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Tepnęły się... I przyłączyły się do wyciskania z ciebie powietrza. Lucy też zdematerializowała aparat i zaczęły wszystkie cię tulić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Po chwili już przestaje wydawać jakiekolwiek oznaki oddychania... bo nie mam jak. Po chwili szamotanina staje się słabsza... za... ciasno... brak... powietrza... K.O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wtedy cię puściły. Lucy tepnęła ciebie i Deli do domu. Już wieczór. Na szczęście na konfie możesz zmienić swój wiek, więc możesz być dorosły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wciąż... ledwo powietrza... ledwo ruszam nogami a poruszają się w takim tiku. Zmiażdzony i wyściskany, wycałowany... kurwa... może i dobre... ale i mordowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Dzisiaj w jednym łóżku z tobą Lucy i Luna. I obiecałeś im konfę, bo całą ostatnią noc zajmowałeś się Rarcią. Lady Rarity Niezaspokajana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wciąż staram się złapać powietrze... - Serio... - piskliwy głosik - ... serio. Nie tulcie mnie tak, mocno, bo omal nie zmarłem tam z uduszenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Dobra, już nie będziemy - powiedziały z uśmiechem. Już się późno robi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Ziewam... - Dobra... obiecałem... ale wiecie, że przez jakiś czas zostanę dzieckiem? - Spytałem się ich. Ciekawe co na mnie mają przygotowanego w przyszłości. Musi to być coś w standardach Luny+Lucy... czyli mam się bać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Kiwnęły głowami. Położyły się obok ciebie i zasnęły. Luna trzyma konfę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc pewnie stoję tutaj tylko z Luną i Lucy. Tak będą już wyglądać konfy. Tak już będzie. Co noc z parą żon, to z nimi konfa. Tak czy siak podchodzę do nich i całuje je na przemiennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Odwzajemniały pocałunki z uśmiechami. Na konfie jesteś dorosły. Na szczęście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Inaczej by to wyglądała jako pedofilia. Tak czy siak... po chwili zaczynam masować ich wejścia, nie przerywając całowania ich. Ciekawe ile pobędę w tym ciele... ale wiem... że matka mnie ma na celowniku. Znając ją... to nawet się tu na ten czas wprowadzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Zamruczały. Wait... Obiecywałeś coś Lunie podczas ostatniej konfy. Gdy sprawdzałeś, która jaki lubi typ TEGO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Ostry. Więc tak. Macki niech zajmą się Lucy... a ja przechodzę na brutala... czyli wywalam Lunę na ziemi i stoję wyraźnie nad nią, górując. - Teraz kto tu rządzi? - powiedziałem z złośliwym uśmiechem. wiem, ze ty, ale to część zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts