Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Ty - odpowiedziała. Uśmiechnęła się lekko. Lucy na moment się zdziwiła, ale potem się uśmiechnęła. Sama bawi się z mackami, a ty się pobaw Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Lucy lubi macki... dziwnie to brzmi, ale prawda. Tak czy siak, przekręcam Lunę by leżała na brzuchu... następnie chwytam ją za grzywę magią... bo kopytem prędzej zrobię SuperNową jak u siebie... i powiększając członki... wchodzę z impetem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Jęknęła głośno. Może byś spróbował tak z resztą klaczy, może polubią takie cuś. Luna zadrżała, ale się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Może... po Lunie, spróbuje z Lucy, a na końcu zostanie Twi. Wiem, że Rarity jeśli chodzi o ostry seks nie ma se równych... 20 razy... serio nie wyżyta. Więc od razu przechodzę do energicznych ruchów członkiem niekiedy ją bijąc po tyłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Jęczała głośno i krzyczała. Jednak magią jakoś powiększyła twoje członki. Jeszcze jej mało, ale raczej nie wytrzyma tyle, ile Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Nikt nie wytrzyma tyle co ona. Rarity dosłownie jest Nimfomanką. One mogą wytrzymać wiele godzin stosunku. Nimfomankami są niektóre kuce, ludzi gryfy i WSZYSTKIE Vindicuski. Poza tymi już nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Luna jęknęła głośniej i doszła. Tobie też niewiele zostało. Zaraz będzie biało... Lucy dalej się bawi z mackami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc dopóki się nie znudzą Macki u Lucy, ja wciąż energicznie posuwam Lunę dodając dwie macki i jak u Rarity. Podczas wystrzału wypełniam ją, i na nią sokami. Robię tak to jej K.O. Potem Zabieram się za Lucy... pytam czy chciała by spróbować Ostry, czy normalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Luna leżała obok, zmęczona, mimo tego, że to sen. Lucy powiedziała, żebyś ty wybrał. Ona zdaje się w pełni na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Więc wybacz - i z impetem popyacham ją na ziemie i przyciskam do ziemi - Byłaś złą klaczką, droga Lucy... BARDZO złą - spojrzałem na nią chytrym spojrzeniem. Świetnie... Rarity, zaraziła mnie Ostrym seksem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - To mnie ukarz - zaproponowała z uśmiechem. Na serio cię zaraziła. Poczułeś, jak Lucy powiększa twoje członki i wydłuża róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc kładę się i wciskam jej usta w soje członki. Wpierw tak... po pierwszym takim, ostry tradycyjny. Zaczynam za nią poruszać jej głową... wystarczy by ona poruszała językiem. Oczywiście trzymam ją za grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Klacz przymknęła oczy i poruszała językiem. Poczułeś, że bardzo ci przyjemnie. Zmęczona Luna obserwowała z boku waszą zabawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wskazuje Lunie, że może już iść odpocząć jak che. Ja potrzymam konfe. Tak więc wsadzam swój drugi członek w jej usta i je powiększam i przyciskam jej gardło by weszły głębiej. Po jakimś czasie wystrzliwuje, długim strumieniem, który wypełnia jej gardło, pysk i olepia twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Zakrztusiła się, ale wykaszlała. Luna poszła spać. Teraz ty trzymasz konfę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc przewracam ja, by leżała na brzuchu i podnoszę tyłek chwytając za ogon i wsadzam tam z impetem swoje powiększone członki. - Kara musi być - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Jęknęła głośno. - To... Ją... Wykonaj... - jęczała. Była całkowicie pod twoją władzą. Nic nie może zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc zaczynam energicznie ją psuwać ją, dochodząc macki. I tak jak u luny. Co wytrysk to w niej i na niej. Tak do jej wyczerpania. Na tym polega Hard... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Po drugim wytrysku powiedziała dość. Dyszała ciężko. Ona raczej nie polubi Brutal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Dobrze kochanie... z tobą będzie po klasycznemu... chodźmy odpocząć - powieziałem i wylogowałem nas z konfy. Teraz trzema prześpimy resztę nocy... co zresztą robiliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Obudziłeś się rano i dowiedziałeś od Twi, że stan Delicate się polepszył. Mała dalej siedzi w kocyku przed telewizorem, ale jest coraz lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc podchodzę do Twi i ją mocno przytulam, tak, ze u Afry wyciekło trochę śluzu. Matko... jaki ja wtedy lepki byłem. Nie serio.. mogęm się przykleić do ścian... tylko wada była taka, że potem trzeba było łomem mnie odczepiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Odwzajemniła tulenie. Wyglądacie jak matka i syn... I trzeba by spędzić trochę czasu z Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Po chwili się odczepiam od niej i pytam się co dalej... no jak co, ale Twi jest ze mną całkowicie szczera. Wszystko co miałem na sercu powiedziałem jej, a ona mi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Klops. Nie możesz się od niej odkleić. Sklejony jak nie wiem. Co jest, do jasnej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts