KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Twilight... nie mogę się oderwać... to nie komplement, dosłownie jestem przyklejony - spytałem z przerażeniem. CO JEST DO CHOLERY!? STARAM SIĘ JAKOŚ WYSWOBODZIĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Nic. Zupełnie... Jak wtedy z Afrą... Wait a Second... Twi się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Zaraz... czy... nie. Powiedziała by mi wtedy. - Kochanie... czy jest coś o czym chciałabyś mi powiedzieć? - spytałem się mojej żony, która raczej nie wszystko mi powiedziała. Robię tak jak ostatnio. Teleport i staję koło niej patrząc na nią, czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wlepiła oczy w podłogę. Zarumieniona. Chyba coś ukrywa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Twight... bądź ze mną szczera. Pamiętasz co mówiłaś 5 dni po naszym pierszym pocałunku? Powiedziałaś, że małżeństwo, Para, czy najlepsi przyjaciele muszą być w 100% szczerzy... wywiąż się z tego i powiedz co się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Dawno temu... Podczas rządów Galaxa... Afra... - mówiła. Usiadła na ziemi. Zaczęła płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Cofam się lekko... - Zaraz... czy to znaczy, że ty jesteś teraz? - spytałem i się przyglądnąłem jej. Jeśli mi pokaże teraz swoją prawdziwą powłokę... to będzie jedyna odpowiedź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Użyła magii. W wielu miejscach miała łuski. Ogon był wężowy. Oczy i język również. Spojrzała na ciebie, schowała twarz w kopytkach. Zaszlochała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Nim zdążyła schować twarz w kopytach... ja ją już przytuliłem. - Kochanie... nie obchodzi mnie jak wyglądasz. Dla mnie, nawet jak będziesz miała ciało wyjęte z horroru... ja wciąż będę cię kochać...i nic tego nie zmieni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Ale... Nie wiem czemu... Nie żałuję... I to jest straszne... - powiedziała, szlochając. Po chwili znowu wyglądała jak dawniej. Pamiętasz, co mówiłeś w komnacie, w której leczyli Delicate...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - To naturalny zabieg. Zaczęły cię też pewnie interesować węże, bo nawet widziałem ukrytą broszurkę w szufladzie... dobra kryjówka... szkoda tylko, ze w mojej. Tak czy siak... to naturalne... nawet się nie obraziłbym, gdybyś robiła TO z Vindicusem... bo to praktycznie na początku istnienia Vindicuski wymagane. Tak, słuchałem trochę Afry, kiedy używała za bardzo zbliżenia... nie ważne, co się stało jak byłem galaxem. Mogła byś się stać nawet brutem, Gruntem czy jakimś innym potworem - Chwyciłem ją za kopyta - Ja wciąż będę przy tobie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Lekko się uśmiechnęła i cię przytuliła, wciąż płacząc. Biedna... Tuliła cię, jednak nie na tyle mocno, by przykleić. Płakała wciąż, jednak tym razem też z ulgą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Jednak wiesz, że będziesz musiała to powiedziec reszcie domowników... z dego co mi Afra mówiła, im dłużej używasz kamuflażu, tym szybciej się męczysz. Deli, Lily, Bolt i Fire kochając cię bo jesteś ich matką... Limonko moja - powiedziałem z uśmiechem i ją całuje w usta... - Na pewno zrozumieją...Spójrz na naszą rodzinę... każdy jest unikalny... to co ty masz... to twoja zaleta. Nawet ci powiem... bardzo ładnie wyglądasz z tym ogonem i łuskami - powiedziałem szepcząc jej do ucha. Źrebak sprawia komplementy klaczy która mogła by być jego matką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Limonko? - zachichotała. Przytuliła cię. Wkrótce wrócisz do normalnych rozmiarów. Tajemnica Twi się wydała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Bo jesteś dla mnie jak limonka... lubię limonki... od zawsze mnie uspokajały, pomagały mi z problemami - "między innymi z kacem" - Jesteś dla mnie Limonką... jak i dla Fire'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Zachichotała i zarumieniła się. - Może i jakimś dziwnym cudem nie żałuję tego wyboru... Wolę wyglądać tak... Zwyczajnie... - powiedziała. Wy tu siedzicie w korytarzu... Nie lepiej się przenieść do sypialni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Za parę sekund wrócę do normy, więc ciągnę ją tam by nie wiedziała. - Jak chcesz... lecz wiedz, że to cię osłabia... a ja nie chcę by ci się coś stało. Reszta na pewno zrozumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Przetrwałam te miesiące. Mogę przetrwać jeszcze więcej - powiedziała. W końcu stanęliście w sypialni twój wiek i wzrost wróciły do normalności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Według obliczeń... do tygodnia zaczniesz być przez to chora... słuchaj. Nikt nie kazuje ci tak chodzić po mieście czy innych. Tylko o domu. Nie będzie nam przeszkadzał twój wygląd... wciąż jesteś piękna - powiedziałem wracając do swoich rozmiarów, i biorę jej kopyta w uchwycie. - I zamierzam to teraz udowodnić, jednym wiadomym sposobem... - powiedziałam z uśmiechem i ją pocałowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Odwzajemniła pocałunek. Po chwili oderwała usta. - Sama wolę ten wygląd. Dam radę - powiedziała i wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Spojrzałem na nią smutno... ona nie wie co robi. Im dłużej używa tego kamuflażu tym gorzej dla niej... wkońcu będzie chora, a potem gorzej... a wejście spowrotem do nowej powłoki, nic nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Nic mi nie będzie - utrzymywała. Przymknęła oczy i otarła się o ciebie. Coś chyba planowałeś z nią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Westchnąłem jak bym stracił ochotę... spojrzałem na nią. - Dobrze... ale im dłużej okłamujesz innych na ten temat, to wiesz co się później stanie, jak cię nakryją... musisz, poza tym, przy nadużywaniu Kamuflarzu, możesz umrzeć... ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Powiemy im... Nic się nie stanie... - upierała się. Ona po prostu nie chce swojej tamtej wersji. Niby nie żałuje przemiany, ale już nie chce tych dodatków, które jej dała przemiana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Ale nie wie, że ona używając wciąż kamuflażu... powoli umiera. - Kochanie... ja chcę dla ciebie jak najlepiej. Ale... nie mam prawa cię zmuszać - powiedziałem zrezygnowany i westchnąłem. Ona nie wie do czego ją to prowadzi... ona na 100% umrze. Skoro raz Afra na to nie umarła, to Twi na 100% umrze jak będzie to nadużywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts