KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Tak. Bałem się że jej już nigdy nie zobaczę - powiedziałem smucąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Może jednak ta twoja gadanina o miłości coś daje? - zaproponowała Dashie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Masz racje... Mój tekst o miłości powoduje że kryształ pęka? To już wiadomo czemu Chrysalis nie udało się jej uwolnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Wiesz ty cokolwiek o niej?! - zabłysły słowa w twoim umyśle. Poczułeś ponownie wściekłość, która nie należała do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Poza tym że ma na kopytach kilka tysięcy istnień i właśnie torturuje moją ukochaną? To nie? Wyjaśnisz mi? Kim w ogóle jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Widać, że się zmieniła, ale nie trzeba od razu na niej stawiać krzyżyk! - słowa zabłysły wściekłością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Papillon? Jesteś Papillon? Wybacz ale nie poznałem jej w innych okolicznościach, prócz takich w których mnie chciała zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Wierz mi, dopóki te dwa kucyki nie weszły w jej życie, była współczującą królewną, ale teraz... - poczułeś złość wymieszaną ze smutkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Jakie kucyki? Co się stało? Opowiedz mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Kiedyś, nie wiadomo czemu.. Dwa kucyki próbowały zabić Chrysalis... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Dwa kuce zaatakowały Chrysalis? Po co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Nikt dotąd tego nie wie... Jednak zakończyłoby się to z pewnością jej śmiercią, gdyby nie mały Dziurka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Dziurka uratował wtedy Chrysalis? Kto to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Chrysalis zaopiekowała się wtedy nim, był sierotą. Chrysalis wracała z cukierni skrótem. Gdyby jej nie ostrzegł, zginęłaby. Jednak sam stracił życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Przykro mi z tego powodu. Więc co możemy zrobić by Chrysalis odpuściła? Jak możemy cię wypuścić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Niestety, tego nie wiem. Chcę wam tylko powiedzieć, że Chrysia w rzeczywistości nie jest zła... - po tych słowach wszystko umilkło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Ja... już chyba wiem jak przekonać ją by przestała - powiedziałem do swoich przyjaciółek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - A co nagle ci wpadło do łba? - zapytała znudzona Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Chrysalis nie była zawsze zła, ona się mści za Dziurkę, który oddał swe życie by ją ocalić. Może dlatego Chrysalis atakuje Equestrie? By zemścić się za Dziurkę. Może jeśli uda nam się ją przekonać że mszcząc się tak naprawdę zmienia się w tych co zabili Dziurkę a tego by na sto procent nie chciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Tyle, że... Dziurka... Zginął przez Celestię... Nie chciała po niego wrócić, wolała ratować Chrys... - powiedziała prawie szeptem Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Zdążyłem się domyślić. Chodzi mi o to że niekiedy trzeba dokonywać trudnego wyboru, przekonałem się o tym w Mekkce. Straciłem tam ukochaną osobę z którą miałem się pobrać, i moja decyzja spowodowała że w budynek w którym się ukryła ostrzelał helikopter niszcząc go całkowicie. Przekonam Chrysalis że Dziurka nie jest wart takiego rozlewu krwi, choćbym miał zginąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Nie wiem, jak chcesz to osiągnąć, ale spoko - rzuciła Dash z miną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Wiem jedno. Papillon nie uwolnimy bez potężnego czaru, a ja jedyne co potrafię to telekineza. Co do Chrysalis to zrobię to jak na Spartana. Wejdę do sali w dupie mając strażników i zacznę jej mówić że takowe uczynki tylko potwierdzają że ona tylko pogrąża Dziurkę. Jak mi się nie uda, dokończcie mój plan z zbieraniem wsparcia - podchodzę do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Tylko co zrobisz, jeśli będzie miała Twilight? - zapytała Laura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Stanąłem i odwróciłem się do niej z uśmiechem. - Jak ją skrzywdzi? Wolicie nie widzieć co wtedy zrobię - wychodzę z pomieszczenia sprawdzając czy nie ma strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts