Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Nie ma ich. Wszyscy najwyraźnie są w Canterlot, może kilku przed bramą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Przekradam się spowrotem do tunelu i idę prosto do Canterlot. Muszę zaryzykować dla dobra ogółu i tych podobnych. Teraz już nie chodzi o to czy przeżyje czy zginę w męczarniach. Spróbuje przemówić Chrysalis do sumienia, bo jeśli Papillon mówi prawdę, to jeszcze go posiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Przed oczami stawały ci obrazy torturowanej Twi, kiedy szedłeś tunelem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 - Zapłaci za to... jeśli zginęła to może nie teraz ale w najbliższej lub odległej przyszłości sprawie jej taki ból jakiego nigdy nie zada ani nie poczuje - idę dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 Niedługo później dotarłeś do pomieszczenia z tabliczkami. Konkretnie w półtorej dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Zaczynam czytać te tabliczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 Oczywiście, wszystkie pokazywały kierunki. Ty wyszedłeś z tunelu do Changei, były jeszcze do Zebrici, do Ponyville... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Udaje się do Ponyville, stamtąd ruszę do Canterlot i rozpocznę swoje negocjacje. Musi się udać, ja już zdania nie zmienię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 Zanim dotarłeś do Canterlot zapadła noc. Nagle coś jak cień stanęło przed tobą w bramie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Chowam się zanim mnie zauważy. Jak odejdzie to staram się przejść niezauważony do Twierdzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 - Nie ukryjesz się w cieniu przed Panią Nocy - powiedział znajomy damski głos, który wydał cień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Wszędzie poznam ten ton który zwiastuje że zaraz zostanę tapetą. - L... Luna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 - A miałeś jakiekolwiek wątpliwości? - syknęła z wyraźną złością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Wychodzę z ukrycia. - Nie, skądże. To prawda że ty i Celestia zabiłyście Dziurkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 - Ja nawet o tym nie wiedziałam, dopóki Celestia nie przyniosła smutnej i wściekłej Chrysalis do zamku. Lecz ważniejsze pytanie: skąd ty o nim wiesz? - teraz do tych uczuć dołączyła nuta ciekawości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 - Od Papillon, byłem tam i próbowaliśmy ją uwolnić, lecz wtedy powiedziała mi tylko tą historię. Więc rozdzieliłem się z resztą i idę wmówić Chrysalis że takim postępowaniem nie jest wtedy lepsza od tego co zrobiła Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 - Zaraz, zaraz... Papillon? Byłeś w Królestwie Motyli? - podniosła brew ze zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) - Nie... w królestwie Chrysalis. Kryształ z Papillon przejęła Chrysalis i zamknęła w podziemiach jej zamku. Udałem się tam z przyjaciółkami by ją uwolnić lecz bez skutecznie. Edytowano Sierpień 29, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 - Jaki znowu kryształ? - zapytała z niedowierzaniem Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 - Rzekomo Papillon została zamknięta w krysztale więc poszliśmy to sprawdzić. Okazało się to prawdą, gdyż była ukryta w podziemiach domu Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 - Jak to - zamknięta? - księżniczka wyglądała na zbitą z tropu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 - Taak? Ja i pozostałem powierniczki ją widzieliśmy. A co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 - Kiedy... Zmieniłam się w Nightmare Moon... Niedawno wcześniej Papillon zapowiedziała odwiedziny w Canterlot... Co się wtedy stało... - powiedziała, bardziej do siebie, niż do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 - Wszystko gra? Musimy działać bo torturują Twi a na to ja się nie zgodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 - Dobrze, idziemy - powiedziała, odwracając się i znikając w ciemnościach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts