KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Czy gdybym był człowiekiem... dalej byś mnie kochała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Nie ważna jest forma, ważna jest dusza - wymruczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Nawet nie wiesz jak się cieszę że to usłyszałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Twi otarła się głową o twoją szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Dotykam kopyto o jej kopyto i mówię. - Co będzie potem? Po tym jak pokonamy Chrysalis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Zostaniemy razem - powiedziała, dając ci buziaka. (tyle cukru, że cukrzycy dostanę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Zawsze będę przy tobie, czy to duszą czy ciałem, zawszę - powiedziałem całując ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Twilight przytuliła cię mocno. Zobaczyłeś przy tym jej zakrwawione bandaże, które powinny zostać wymienione, ale nie miałeś świeżych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Przyglądam się bandażom. - Twoje bandaże są do wymiany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Wiem... - powiedziała, przyglądając się temu, który okalał jej przednie kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Trzeba znaleźć coś coś co nam pomoże zatamować krwawienie... chyba że - zaczynam szukać jakiejś długiej trawy, która jest przy okazji wytrzymała by pomieścić parę liści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Znalazłeś kilka rekordowej długości źdźbeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Zrywam je by mógłbym mógł przywiązać liście do zakrwawionych miejsc Twilight. Zrywam potrzebną ilość liści i zakrwawione bandarze zastępuje liścmi przyczepionymi zdzbłami trawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Rany wyglądały okropnie. Wyraźnie potrzebna była wizyta u lekarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Zakrywam usta kopytem. Na rany daje liście, a potem przywiązuje je źdzbłami trawy. Kiedy będzie wszystko gotowę to mówię. - Gotowę, ale nie obejdzie się bez wizyty u lekarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Raczej trzeba by było się już zbierać do Ponyville... - odpowiedziała, powoli wstając. Lekko się chwiała, ale stała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Oj nie - telekinezą daje ją na mój grzbiet. - Poniosę cię do PonyVille - powiedziałem. Sam taszczyłem na plecach Rainbow przez paręnaście kilometrów wokół góry więc teraz sobie dam radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Twi nie protestowała, tylko cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Zmierzam do Ponyville i odrazu po przyjściu niosę ją do szpitala. Po drodzę mówię. - Twili, znasz jakiegoś lekarza który by cię nie wsypał chrysalis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Całą dobę szliście do Ponyville. Po twoim pytaniu, Twilight się nie zastanawiała. - W Ponyville wszyscy są po naszej stronie, chyba, że ci nieznajomi. Możemy pójść do Szpitala na spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Całe szczęście. Jak to się wszystko skończy będę musiał trochę podszkolić w magii. Mogę na ciebie liczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Oczywiście - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Uśmiecham się i idę dalej do Ponyvillskiego Szpitala by tamtejsi lekarze zadbali o Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Lekarz tylko spojrzał na alicorn i w sekundę zabrał ją w głąb szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Idę za nimi gdyż nie zostawię swojej klaczy samej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts