Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 I tak pięć minut później siedzieliście przy stole, objadając się sałatką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - I jak smakuje? - spytałem się. Mam nadzieje że te dwie i pół godziny się opłaciły, gdyż mi ona bardzo smakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Wszyscy jedli, kiwając głowami, a po kolejnej godzinie poszli spać. Wszyscy prócz Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Podchodzę do niej. - Jeszcze raz dziękuje że pozwoliłaś mi tutaj zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Twilight przytuliła cię mocno i pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) Odwzajemniam pocałunek. Farciarz ze mnie że trafiła mi się taka kobie... klacz. Jak się ten związek skończy od tak, to ja proszę Celestie jak przeżyje, by mnie wysłała na ziemie i wtedy będę mógł się zrzucić z Empire State Building. Więc mam szczerą nadzieje że to będzie ta jedyna. Edytowano Wrzesień 6, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - Dobranoc - szepnęła Twi i poszła do śpiwora, które rozłożono dla wszystkich w piwnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Kładę się do swojego śpiwora i oddaje się do świata snów. Oby mi się miłe sny śniły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Prawdę mówiąc, śniły ci się sny, które ogarnę cenzurą, związane z Twilight. Rano, pośrodku pokoju leżała góra kanapek z trawką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Zjadam z cztery kanapki, a potem idę na górę. Może ktoś już nie śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Wszyscy wciąż spali. Nikogo nie było na nogach prócz ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Idę zatem czyścić swój sprzęt, wyczyszczę karabin i magazynki. Potem czekam aż ktoś się obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Wszyscy spali jeszcze długo, nim się obudził Ghost. W końcu późno poszli spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 - Cześć - mówię do Ghosta cicho, tak by nie obudzić reszty. Brakuje mi tego debila o pesłdonimie Capo. Nudno tu bez niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 - Heja - ziewnął, przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Wskazuje na górę kanapek. - Tu jest śniadanie. Poczęstuj się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 - Nie, dzięki - skrzywił się i poszedł do kuchni po jabłko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Wstaję i idę za nim do kuchni. - Mam złe przeczucia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 - Co do czego? - zapytał przyjaciel, przełykając kęs jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 - Czemu chrysalis mnie ściga? Bo z tego co zrozumiałem ona głównie mnie ściga, i nie wiem co ona chce mi zrobić. O co może jej chodzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 - Nie mam pojęcia - Ghost wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 (edytowany) - Mam nadzieje że nie chce mnie w charakterze zabawki. Wtedy zrzuciłbym się z klifu prosto na plantacje kaktusów i pokrzyw. Edytowano Wrzesień 7, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 - Uspokój się. Wciąż mówisz o tym, "co byś zrobił, gdyby coś tam"... - uśmiechnął się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 - Racja. Jak ci się układa z Fluttershy? - skoro jesteśmy sami i obaj w Związku to mogę się spytać... nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Nom... Normalnie - powiedział, gryząc jabłko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts