KougatKnave3 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - To się cieszę, bo mi się udało powiedzieć Twi co do niej czuje i okazało się że to samo czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Gratulacje - uśmiechnął się, wrzucając ogryzek do kosza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Powiedz szczerze... czy sądzisz że ja i Twilight pasujemy do siebie? Chce poznać twój punkt widzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Oczywiście, że pasujecie do siebie - powiedział szczerze Ghost, siadając na jednym z foteli w salonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Uśmiecham się. - Cieszę się że jesteś po mojej stronie. A co do Ghosta, wiesz czemu spierdolił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (Chyba Capo) - Bo kto go wie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 ( Szlag ) - Cholera, nudno się trochę robi. Jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Wiesz ty, jak jest wcześnie? Może i tu nie ma zegarka, ale byś wyjrzał przez okno? - powiedział, ziewając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Może porobimy psikusy kiedy inni śpią? - uśmiechnąłem się - W imię starych lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Doba - zatarł dłonie. - Komu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - A kto nas najbardziej wkurwia? - spytałem się z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Capo akurat nawiał, więc miejsce jest wolne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Rozglądnąłem się. - To tak dla żartu Rainbow nabierzemy? Nie podpadła mi jeszcze, aż tak bardzo. Ale zawsze cuś - szepnąłem mu. Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Dobra. To co? Super Glue na skrzydła? Nie... To za mocne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Golenie czachy? Nie... zbyt głupie. Albo... nie za to nas do pierdla wsadzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Dawaj - rzucił Ghost, poklepując drugi fotel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 - Albo coś mniejszego. Kichnięcie na Żądanie. Napełnij niewielką butelkę ze zraszaczem wodą. Gdy Twoja ofiara będzie odwrócona do Ciebie tyłem podejdź do niej i udawaj ze jej plecami, że kichasz w tym samym czasie zraszając tą osobę wodą ze zraszacza. Natychmiast schowaj zraszacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2013 - Eeee... To za słabe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 (edytowany) - Może kiedy śpi, namalujemy flamastrem jej kutasy na twarzy? Edytowano Wrzesień 9, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2013 - Nieeee, skąd ty tu weźmiesz flamaster? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 (edytowany) - A może, ukryjemy się na zewnątrz, jak ona wyjdzie to ją wystraszę, zrobi mi opieprz a ty rzucisz w nią piłka dmuchaną, tą dużą i lekką, w piwnicy gdzieś chyba ją widziałem. By się udało, musisz to zrobić sekundę po jej odwróceniu. Edytowano Wrzesień 9, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 9, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2013 - Hmm... Dobra! - uśmiechnął się. Jednak po chwili zrzedła mu mina. - Jednak co będzie, jeśli wyleci przez okno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 - Musimy liczyć że jednak raczy przenieść swoje cztery litery przez drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 - To musimy tylko czekać - westchnął i momentalnie zasnął w fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Czekam cierpliwie ma TEN czas, najpierw idę po ową piłkę, jeśli tam jest. Następnie zanoszę ją na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts