KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Zaproponować czy nie... oto jest pytanie na które kurwa mam ochotę. Zaryzykować i powiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Twi nic nie wiedziała o twoich przemyśleniach. Pocałowała cię prosto w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Ryzyk fizyk. - Wiesz... wydaje mi się że jestem gotów pójść troszkę dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Hmm... Masz na myśli...? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Kiwam głową potwierdzając. - Tak... - odpowiadam zdenerwowany. - Jeśli, nie chcesz to mogę poczekać... ważne byś ty była szczęśliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Twi dala ci całusa w policzek i uśmiechnęła się bez słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Czyli... chcesz? - spytałem się zdenerwowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Twilght podeszła do łóżka. Błysnęło i stało się dwukucykowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Uśmiecham się i podchodzę do Twi by po chwili zacząć ją namiętnie całować w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 [nie umiem pisać clopów, więc ciach] Rano obudziłeś się w, obecnie, dwukucykowym łóżku z Twilight. Pościel była mokra, nie trudno się domyślić, dlaczego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Więc mój pierwszy raz w tym ciele udany. Czekam aż Twi się obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Powoli klacz otworzyła oczy. Ziewnęła i spojrzała na ciebie z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Dzień dobry, kochana. Jak się spało? - spytałem się jej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Dobrze, a tobie? - przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Wręcz wybornie - odwzajemniłem uścisk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Ktoś zapukał do drzwi. - Allan? Jesteś? Nie było cie na śniadaniu... - powiedział głos Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Całuje Twilight i podchodzę do drzwi i je otwieram. - Dopiero co się obudziłem, Ghost. Zaraz będziemy schodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Dobra - rzucił i rozległ się odgłos schodzenia po schodach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Podchodzę do Twilight. - Więc mamy nowy dzień. Ciekawe co dzisiaj się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 - Mam nadzieję, że coś dobrego - powiedziała. Otworzyła drzwi i zeszła na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Schodzę na dół i udaje się do kuchni. Capo byłby ze mnie dumny że w końcu udało mi się to zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Na stole stały już tylko dwa talerze z sałatką owocową. Laura i Rarity zmywały naczynia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Siadam do stołu. - Dzień dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 13, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2013 - Co tak późno? -zapytała od razu Laura, nie odrywając wzroku od talerzy. Twi usiadła obok ciebie ze swoim talerzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 - Bardzo dobrze mi się spało. Nic dodać nic ująć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts