KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Idę trochę popracować nad formą kuca, muszę przecież być w dobrej kondycji. Czyli 5 godzinna sesja treningowa. W wojskowym stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Nie dałeś rady. Po dwóch godzinach byłeś zlany potem i zmordowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 To...ciało... wymaga... więcej... pracy... idę na górę po wodę by się napić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Nawet mimo zajęcia czasu ćwiczeniami było ci nudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Więc idę sobie na spacer, pozwiedzać ponyville i ten teges. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Cały teren był ci już jako tako znany. Co dziwne, przypomniało ci się, że zapomniałeś o tym, że Chrysalis panuje nad całym krajem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Wracam do biblioteki i zaczynam czytać jakieś romansidło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Nie zdążyłeś nawet przeczytać strony, kiedy usłyszałeś nad miastem znajome brzęczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Cholera biegnę do okna by sprawdzić czy to oni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Nie myliłeś się. Wyglądało na to, że Chrysalis nawet sama się pofatygowała. Niedaleko było widać jej zielony rydwan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Biegnę do piwnicy po broń i amunicje. Nie cofnę się i pokaże tej dziurawej dziwce kto tutaj rządzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Z góry zbiegła Twilight. Gdy tylko zobaczyła cię uzbrojonego po zęby, za raz cię przytuliła i odłożyła całą twoją broń na stół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Przyglądam się jej. - Prędzej czy później i tak mnie znajdą. Oboje dobrze o tym wiemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Lepiej później niż teraz - powiedziała, patrząc ci w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Kochanie. Wiesz że ona może zniszczyć to miasto w poszukiwaniu mnie? Jeśli wydam się jej to zostawi innych w spokoju. A ty będziesz bezpieczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Nie - mruknęła i przytuliła cie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Ona zabije wszystkich mieszkańców, by się do mnie dorwać. Nie będę mógł żyć ze świadomością że mogłem ich uratować. Moja rodzina przyrzekła że będzie chronić innych przed niepotrzebnym cierpieniem. Jeśli ucieknę, to cierpienie spotka was, to miasto i ten kraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Gdyby mogła tak zrobić, już dawno by to zrobiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Tak czy inaczej, Chrysalis wie że tutaj jesteśmy. Widziałaś co ci zrobiła, kiedy chciała się dowiedzieć gdzie jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Wiem, co mi zrobiła, ale niech sobie robi to ciągle, bylebyś nie był zagrożony - powiedziała. Reszta już schowała się w piwnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Czy ty powiedziałaś właśnie że jesteś gotowa patrzeć jak twoja rasa wymiera, tylko po to bym został z tobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Twi zamilkła na moment. - Tak - powiedziała w końcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) Zamrugałem. - Dobra. Zostanę. Ale wiedz że jeśli mnie odkryje to nie będę szczędził prochu na tą dziwkę. Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Możesz wtedy nawet ją torturować, ale teraz nie wychodź - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Niechętnie idę do piwnicy, biorąc uprzednio broń. Dziwnie się czuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts