Nightmare Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Twi szybko zabezpieczyła drzwi i zeszła do piwnicy. Wszyscy tam byli poza Shy, Ghostem i Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 - Cholera. Shy i Ghost są u siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Zaraz tam będziemy. Już mam plan - powiedziała Twi, a jej magiczna aura ogarnęła wszystkie osoby w pokoju oraz skrzyneczkę wysadzaną klejnotami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Telekinezą biorę swoją broń i pięć magazynków, dla utajnienia chowam w grzywie granat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Błysnęło i leżeliście już skotłowani w salonie Fluttershy. - Znowu?! - wrzasnął Ghost, gdyż ponownie wylądowaliście prosto na nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Dwa razy znowu. Pierwsze, tak znów. Drugie, znów wróciły te latające gówna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - To ja sam zauważyłem! - wyjęczał pegaz wygrzebując się spod waszej gromady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Cza się tego czegoś pozbyć inaczej nie zostawią nas już nigdy. Chyba że... nie, nie zgodzicie się i to chyba nie możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Gadaj, my osądzimy - powiedziała Dash, stając na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Zna ktoś czar który pozwoli przenieść mnie na ziemie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 - Nie - odpowiedzieli wszyscy na raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Twilight, masz książki o magii? Jeśli znajdę odpowiedni czar to może uda mi się swoich tu ściągnąć. Wtedy może nam się udać pokonać Chrysalis. Chyba że Luna jakoś nam pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Jak już mówiłam, mam plan - powtórzyła Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Jaki, jeśli się mogę spytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Musimy wrócić do Changei - powiedziała, błysnęło i znaleźliście się za Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Mi pasuje. Ale możesz mi powiedzieć ten plan? Nie lubię być w nie wiedzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Elementy Harmonii - powiedziała. Błysnęło i już staliście na stacji w Ponyville, obok pociągu. Widać było, że Twi się męczy teleportacją tylu osób na takie odległości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Podchodzę do niej. - Resztę drogi pociągiem przejedziemy. Nie ma sensu byś się przemęczała teleportacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Twi pokiwała głową. - ALe i tak będziemy musieli iść, ponieważ pociąg nie jedzie aż do Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Spoko. Jak co to cię poniosę - odpowiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Twi zarumieniła się i weszła do pociągu. Reszta za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Idę za nią gotowy do akcji i sprawdzam czy mam ze sobą swoją broń, na wypadek ataku podmieńców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Pociąg po chwili ruszył i mieliście kilka godzin wolnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) Siadam koło Twilight uśmiechając się do niej. Obejmuje ją kopytem. Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Twilight również cie przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts