KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 podchodzę do niego i zaczynam go uspokajać. - Ciii... co się stało? Mi możesz powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Mam tego wszystkiego dosyć... - wyjęczał. Twoje spojrzenie mimowolnie spoczęło na informacji na szafce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Nie tylko ty. Gdzie się podział ten Capo który ma wszystko w dupie i robił co mu się podobało? Co się stało że zacząłeś tak myśleć? Normalnie nigdy byś tak nie powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Nie wiem... Masz nóż? - zapytał z rozpaczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Nie mam. Stary... weź się w garść. Płaczesz tak jak by tutaj jakiś potwor cię odwiedził i na ciebie nawrzeszczał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Naszpikowali mnie kołkami. Myślałem, że to wreszcie będzie koniec. Ale ci durni lekarze... - wyjęczał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Czemu chcesz popełnić samobójstwo?... to do ciebie nie podobne. Mi możesz powiedzieć, nikomu nie powiem, słowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Wysłałem tej redakcji pamięć aparatu. Powiedziałem im, żeby wzięli tylko jedno zdjęcie, te, na którym się całujecie. Ale nie, musieli wziąć wszystkie - wyjąkał. - Teraz mnie wszyscy nienawidzą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Prócz mnie... - powiedziałem patrząc się na niego. Prawda, gniewałem się, ale już mi przeszło. - Nawet jeśli cię nienawidzą, to nie znaczy że tak zostanie do końca. Ja i Ghost cię znamy nie mal od początku naszej służby, i nie przejmujemy się jaki jesteś. Ja bym się nie wściekł na długo nawet jeśli byś rozpowszechnił plotkę która zniszczy mnie na całe życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Tyle, że... Ghost też mnie nienawidzi. W aparacie były też fotki jego i Shy. Dali je w następnym numerze i rozesłali po Equestrii - wyznał, po czym nastąpił płacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Wkrótce ci przebaczy, tak ja teraz. Daj mu trochę czasu na przemyślenie i powinien sam się uspokoić. Czas to najlepsze lekarstwo, i jak nie pomoże to mogę z nim porozmawiać nawet teraz - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Ta jasne... Możesz z nim pogadać, ale jak będziesz wracać, weź nóż - powiedział i w szloch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Westchnąłem... - Prócz Ghosta nikt cię nienawidzi. Prócz Rainbow... ona to chyba ostatnio okres dostała sadząc po jej zachowaniu względem nas. Pójdę z nim porozmawiać i wyjaśnię mu parę spraw - powiedziałem wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Nie otrzymałeś odpowiedzi. Tylko kołdra się poruszyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Nara - powiedziałem i wychodzę z budynku i od razu idę szukać Ghosta... nie ważne co robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Ghost siedział w pokoju z Fluttershy. Tulił ją, gdy spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Ghost... można na słówko? - spytałem się cicho by usłyszał i nie budzić Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Mhm? - mrugnął. - Co jest? - zapytał, gdy wyszliście z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - Coś takiego powiedział Capo? Kiedy przeszedłem do niego w odwiedziny to kompletnie go nie poznałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Nastrój Ghosta zmienił się w ułamku sekundy. - Kazałem mu się wynosić i nie pokazywać mi na oczy nawet jako duch - powiedział ze złością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 - I właśnie przez te słowa chciał popełnić samobójstwo... - powiedziałem mu bez namiętnie. - Z reguły się zgadzam z twoim zdaniem, ale taka reakcja to było przegięcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - To były moje zdjęcia, przyczepił mi miniaparat na brzuchu - zaprotestował pegaz i kończąc rozmowę wrócił do pokoju i zamknął drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 (edytowany) Westchnąłem. Też się wkurzyłem ale obaj wiemy jaki on jest, ale on i tak nie będzie słuchał. Poza tym trzeba jakoś powiedzieć Rainbow że jest w ciąży, inaczej nie wyjaśnie tych strzykawek w dupie. Idę do Capo Edytowano Grudzień 18, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Nikt cię nie zatrzymywał w drodze do sali Capo. Dopiero w środku zauważyłeś, że coś się stało. W tym momencie, w którym wszedłeś do sali, kilka motyli zmieniało pościel twojego przyjaciela. Była cała we krwi. Samego jednorożca nie było w pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Podchodzę do motyli i... o zgrozo jak ja nisko upadłem... pytam się - co się tutaj stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts