Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Dobra - powiedział, ale lekko rozczarowany, że cała jego siła wyparowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Nie martw się. Wydobrzejesz, nim się obejrzysz - powiedziałem podchodząc do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Mhm... - mruknął i zasnął. Dosłownie. W ciągu sekundy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Wychodzę z pokoju cicho zamykając i sprawdzam czy mogę odwiedzić Twilight, bez wkurwiania motyli... tak wiem jak to brzmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Twi leżała sobie spokojnie w łóżku z zamkniętymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Upewniam się że lekarze pozwolą mi wejść do niej. Nie chce by potem dostał zakaz przychodzenia tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Żadnych lekarzy nie było dookoła. Ma szafce Twi leżał talerz z napisem "Smacznego!" na brzegu i resztkami sałatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Wchodzę cicho do środka i siadam oczekując aż się wybudzi. Cały czas jestem cicho i staram się nie przeszkadzać w śnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Dopiero po półgodzinie Twilight otworzyła oczy i uśmiechnęła się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Cześć słońce, jak spałaś? - powiedziałem całując ją delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Dobrze. Jak ci dzień minął? - zapytała, odwzajemniając całus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Miło, nie dawno byłem odwiedzić Capo, wybaczyłem mu to co zrobił, a on już nie miał wyrzutów sumienia. Obiecał ze już takich rzeczy nie zrobi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Twilight uśmiechnęła się i otarła się o ciebie, wychylając się z łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Odwzajemniam jednocześnie starając by nie spadła z łóżka. Po chwili siadam na łóżku. - Ciekawe jak będzie wyglądał - powiedziałem wpatrując się w jej brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Prawda - powiedziała i się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Po chwili wpatruje jej się w oczy. - Ciekawe czy to będzie Ona. Jakoś od zawsze marzyłem o córce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Twi cię pocałowała. - Niestety, na razie się nie dowiemy - powiedziała. - Trochę będzie trzeba poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Trzeba będzie poczekać... Mam nadzieje że to wszystko się zakończy, wojna i tego podobne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Niedługo portal zostanie zniszczony i będzie spokój - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Nareszcie. Nie mogę się doczekać normalnego życia... otwarcia restauracji, wychowywanie dziecka, ślub... tyle przed nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Twilight cię przytuliła. - Kocham cię, Al... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Odwzajemniam. - Ja ciebie też - powiedziałem lekko ją całując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Tak siedzieliście przytuleni. - Halo, kochasiu! - zawołał od drzwi Ghost. - Może byś swojej dziewczynie dał już spokój? Po zniszczeniu portalu będą mieszkańcy do Ponyville wracać. Chorych pewnie teleportują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 (Jeśli mogę to się wtrące ) Przeczytałam całość i wyszło wam to naprawdę zaje*iscie ^^ Życże wam dużo weny i aby dalej wam to tak zaje*iscie wychodziło ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 < Dziękujemy > Kwaśna mina, wyraźnie niezadowolony jestem z przerwania nam chwili. - Widać że nie dadzą nam spokoju. Może jak wrócimy do PonyVille, będziemy mieli więcej czasu dla siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts