Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 Ghost leży w łóżku, siorbie jakiś dziwny, zielony syrop i jojczy. Albo pociąga nosem, albo kaszle, albo jojczy, że zimno, czy że gorąco. Ech... Capo przybiegł parę minut po tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - hey... jak się czujesz? - spytałem się. Oboje pewnie wiedzą o moim Epizodzie z Rarity... Capo mi nawet SMSa przysłał. Spodziewam się tony pytań od niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Hejaciu! - kichnął. Przykrył się kocykiem. - Wszystko okay? - zapytał. Capo wyją notatnik by spisać, jak było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - A wszystko ok... już mogę normalnie funkcjonować po tm Epizodzie z Rarity - powiedziałem i usiadłem przez co można było zobaczyć mutacje jaką mi Luna zrobiła... nie sądzę, że będą się tam gapić... Capo na pewno... do notatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 Capo zarzucił komentarzem, że jakoś mam ubłagać Lunę o takie cuś dla niego. Ale dalej bazgra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Weź mnie nie wkurzaj... przez to dwa razy częściej muszę do kibla łazić, i stało się to bez mej wiedzy, i wszystko za sprawą, mojej kochanej żony... Luny - powiedziałem i Westchnąłem. TERAZ ICH REAKCJA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 Ghost się rozkaszlał. Poklep go, bo zaraz się zakrztusi termometrem. Capo: WHYYYYYYYYYY?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Klepie go. - Wytłumaczam. Podczas wojny, Lucy wyznała mi miłość... Twilight to o dziwo zaakceptowała. Więc do rodzinki dołączyła Lucy. Po jakimś czasie, czyli trzy dni temu, podczas prywatnej konfy, weszła Luna i zrobiliśmy TO. Rozumiem jeden numerek. Jednak pod koniec dnia, luna przyszła do mnie i wyznała mi miłość... i tak mam trzecią żonę. Lunę, która przez Ghosta jest nazywana Feministką... jak widać błędnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 Termometr przeleciał przez pół pokoju. Nagle Ghost zrzucił kocyk i przykrył się workiem z lodem. Chyba mu gorąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Więc? Nie przeszkadza wam to? - spytałem się im. Trochę dziwnie to wygląda, ale w Federacji jest możliwe wielożeństwo... Tylko Capo ma na nie zakaz... bo by połowie światu się oświadczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 - To nie Fair... Ja mam tylko Cloudi... - burknął Capo. Ghost jęknął, że mu gorąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Chłopie... wierz mi. Lucy i Luna mają podobne charaktery. Ty byś nie wytrzymał z nimi, one nie są takimi klaczami jakie byś ty chciał. Poza tym Faruk dał ci możliwość tylko na jeden ślub, bo boi się, że całemu światu się oświadczysz. Poza tym... jeszcze z Cloudi nie braliście ślubu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Ale to nic nie znaczy. Ty i tak zawsze mi zabierasz najlepsze dupy - burknął. Ghost znowu przerzucił się na kocyk i jęczał, że mu zimno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Popatrzałem się na niego dziwnie... dupy? - Pamiętaj, że mówisz teraz o moich żonach. Z czego dwie z trzech mogą cię wsmarować w ścianę, a Lucy mnie teraz słyszy i wiedz, że ona nie lubi jak się tak zwraca do niej. Powinna być tu za parę sekund. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Powiedziałem, że Rarcia jest fajna, jeb, zakochała się tak że gwałt. Lucy została twoją żoną. CZY OBCHODZĘ JESZCZE KOGOŚ OPRÒCZ CLOUDIISPIERDALAM! - wrzasnął i wybiegł z domu. Przez okno zajrzała Lucy. - Był tu taki czerwony okres? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Wskazałem w kierunku w którym pobiegł. Potem odwracam się do Ghosta i siadam koło niego. - Jak się czujesz? Wiadomo, kiedy wyjdziesz z tej choroby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Jak mam się czuć, gdy raz mam pięćdziesiąt stopni, raz minus pięćdziesiąt? - zapytał. Zrzucił kocyk i obłożył się lodem. Łyknął syropu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Wybacz... mógłbym coś zrobić byś poczuł się trochę lepiej? Jak co, mogę spytać się matki, jak można ci pomóc - spytałem się go. A co do Capo się nie martwię. Lucy go nie zabije, tylko zrobi mu przyjemne rzeczy... takie jak bat... przykucie... po prostu BDSM... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Poproś Shy o zimną lemoniadę i gorącą czekoladę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Dobrze - powiedziałem i idę do Shy po zamówienie. W między czasie na jedno oko puszczam obraz z oczu Lucy, jak jej idzie gonienie Capo. Jak się domyślam przy jej Speedzie, to nie zdążył uciec. Informuje go, że nie obchodzisz go. Pokaż mu, że się myli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 Lucy goni biedaka po kamieniach w wulkanie. Capo robi salto w powietrzu.... I rodeo na Lucy. Capo liże jej róg na uspokojenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Chłopie... to ją tylko podnieci do BDSM. BIorę więc gorącą czekoladę i zimną lemoniadę do Ghosta i wciąż oglądam Duel Capo VS Lucy. Kto wygra, Lucy czy Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 Niewiadomo. Lucy się rzuca, a Capo ukradkiem próbuje wsadziś swój członek w jej wejście. A Lucy nie widzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Chłopie... nie rób tego... wsadzisz, to stracisz. "Lucy... co z nim zrobisz? Bo on przymierza się do wsadzenia tobie... wiesz co" wysłałem jej info i podaje Ghostowi szklanki. - Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 Ghost pił w zależności od temperatury. A wygrana chyli się ku Capo. Jedna z jego macek chwyciła ją za kopyto a kolejne się wyłaniają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts