KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Ubieram je i idę na poszukiwania pralni, lub pralki. Kilka dni tarzania się w błocie by przeżyć, nie najlepiej wpłynęły na mundur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Znalazłeś w podziemiach kilka balii z wodą oraz jakieś płyny o nazwie 'Zaklęcie pierzące w płynie'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Dobra, rozpoczynam mycie swoich szmat. Mam nadzieje że nagle w nich nie pojawi się dziura. I znów cza robić w starym stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Natychmiast po dolaniu płynu, ubranie zaczęło się pienić i zrobiło się czyste. Łał! (dobry materiał do reklamy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 < Nieźle > Dobra, ciuchy czystę. Teraz trzeba znaleść coś do suszenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Jedynie na zewnątrz znajdował się wieszak do suszenia. (czy jak to się nazywa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Wywieszam ubrania i idę po zapasowy mundur w plecaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Zapasowe ubranie było lekko pogniecione, ale nie tak strasznie, więc można je było nosić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Zakładam je. Noszę je od czasu kiedy Capo podwędził mi ciuchy i musiałem przez bazę z pod przysznica do baraku zapiepszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 ( xD )Na zewnątrz się rozpadało. Ogromne krople deszczu biły w szyby. W górze widać było RD przenoszącą chmury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Robota jak robota. Pozatym uwielbiam deszcz, taki przyjemny. Idę pospacerować po zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Nie minęło długo, nim zmokłeś. RD zebrała kilka chmur burzowych i popchnęła je z kilkoma innymi pegazami w stronę Fillydelphii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Idę na poszukiwania jedzenia. Jestem głodny że chętnie zjem konia z kopytami... trochę niezręcznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 W głębi ogrodu zobaczyłeś dużą jabłoń z wielkimi, czerwonymi owocami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Jabłka! Idę zebrać kilka i sobie je zjem. Jak ja kurna uwielbiam jabłka. Mógłbym je jeść bez przerwy, przez wieczność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Kilka minut później leżałeś najedzony pod drzewem. Deszcz powoli mijał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 No cóż. Trzeba odszukać resztę, i wyjawić Celesti mój plan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Twoje plany znów się nie udadzą. Nad murem przeleciało kilka kul magii, które uderzyły w wieżę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Coś mi mówi że to atak. Więc zapierdalam po sprzęt, ile bóg sił mi dał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Twoje rzeczy leżały, gdzie je położyłeś. Po kilku minutach stałeś już na dziedzińcu. Kolejne kilka zaklęć przeleciało nad murem i uderzyło w wieżę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Idę sprawdzić o co chodzi. Jak to atak, to na szczęście jestem przygotowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Kule energii wciąż przelatywały nad murem. Nie było schodów na górę fortyfikacji. Na zewnątrz wybiegł Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Podbiegam do Ghosta i mõwie. - Co się kurwa dzieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 - Bo ja wiem?! Usłyszałem wybuchy i przybiegłem! - odwrzasnął, gdyż nagle zerwał się mocny wiatr. Kilka kolejnych kul uderzyło wieżę. Widać było, że długo nie postoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 - Może celestia nam wyjaśni - powiedziałem po czym poszedłem jej szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts