Kuba Dmode Coke Napisano Luty 21, 2012 Share Napisano Luty 21, 2012 W końcu Blizzard ogłosił że Diablo III ma wyjść na przełomie Marca - Kwietnia - Maja 2012. No ale co ja tu mam więcej gadać. Piszcie jak najwięcej o kolejnej epickiej grze . Ja raczej będę grał OP Monkiem lub Demon Hunterem, jakoś to mi przypadło do gustu.http-~~-//www.youtube.com/watch?v=kDb_h3Pm25g&feature=player_embedded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Luty 21, 2012 Share Napisano Luty 21, 2012 hurr durr tluke moby przez kilka miesiecy, zeby potem grac PvP ktorego poziom skomplikowania jest nizszy niz chocby WoWa na 20 levelu w Vanilli, albo dalej tluc moby na wyzszym poziomie trudnosci, gdzie zmienia sie tylko ich ilosc, hp i dmg. Nigdy nie trawilem Diablo. Przeszedlem raz dwojke i starczylo mi na cala wiecznosc. +1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klan189 Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Podpisuje się pod postem brata i dodaje wiadomość do wszystkich nieświadomych Diablo 3 ma wyjść 15 maja... tak 2012! Nie wiem jak wy... ale ja już mam wyrobione zdanie o tej grze. Best...Game...EVER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 A ja mam takie pytanko co do Diablo... to prawda, że będzie jakiś tam poziom z przerobionymi kucami MLP:FiM? Wszędzie o tym pisze jest napisane, choć kiedyś coś czytałem, że to nieprawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Dzięki annual passowi z WoW'a mam Diablo za darmo w dzień premiery, więc nie omieszkam maniaczyć :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 A ja mam takie pytanko co do Diablo... to prawda, że będzie jakiś tam poziom z przerobionymi kucami MLP:FiM? Wszędzie o tym pisze jest napisane, choć kiedyś coś czytałem, że to nieprawda To byl tylko zart, chociaz gdyby sie okazalo ze to prawda, to moze i bym sie przelamal i pogral w ta gre. Chociaz ja dalej nie rozumiem, co jest takiego dobrego w Diablo, i nikt nie chce mi wyjasnic :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 http://www.diablowiki.net/Secret_level Hmm, jednak to co czytałem o żarcie, to było na temat koszulki MLP w Blizzard Store, więc jeszcze nie wiadomo co z tymi kucami, bo ani widu, ani słychu. BTW. Unique_TentacleHorse_A Midnight Sparkle TentacleHorse_B_Unique Nightmarity Unique_TentacleHorse_A Nightmare is Magic Unique_TentacleHorse_B Generosity in Death Znajome nazwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieszy Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Myślałem, że rozdajecie passy za darmo a tu lipa... Czy czekam? Jasne, od ładnych kilku lat. Doszło do tego, że jak wyjdzie to nie będę miał dość mocnego sprzętu, żeby je odpalić. Super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Marzec 23, 2012 Share Napisano Marzec 23, 2012 Oh yeeeeeeeeeeeees, buck-yeah! Nie mogę się doczekać co tym razem wykombinowali panowie z Zamieci. SCII: Wings of Liberty wgniótł w fotel, ciekawe jak poradzi sobie 3 część jedna z najdłuższych serii hack`n`slash Cash saving mode: ON! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Marzec 23, 2012 Share Napisano Marzec 23, 2012 http://www.diablowiki.net/Secret_level Hmm, jednak to co czytałem o żarcie, to było na temat koszulki MLP w Blizzard Store, więc jeszcze nie wiadomo co z tymi kucami, bo ani widu, ani słychu. BTW. Znajome nazwy? stary temat gdzie o tym pisałem http://mlppolska.pl/showthread.php?tid=193 mam nadzieję że to będzie prawda xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 25, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Grałem już w OpenBete każdą klasą i może trochę opisze jakie wrażenia. Grafika jest bardzo dobra pomimo tego grałem na minimalnych wymaganiach, gdyż moja karta graficzna jest z deka zepsuta. Bardzo dobre i ciekawe efekty. Niezapowiedziane sytuacje takie jak... Jesteśmy w jaskini i np. zawaliła nam się ściana, mamy kilka minut na znalezienie wyjścia inaczej zginiemy. Teraz trochę o klasach. Mnich ( Forever <3 ) : Mnich jest postacią która będzie mogła szybko zabijać grupki mobów i zarówno 1 target. Posiada on wiele umiejętności które z czasem zadają coraz większe i lepsze obrażenia. Np. Pierwszy cios zada jednemu targetowi, następny dwom a kolejny trzem, dodatkowo odpychając przeciwników. Ponadto mnich będzie mógł leczyć siebie jak i zarówno kolegów obok. Ocena klasy 5/5 Barbarzyńca : Będzie się opierał na AA (Autoattack-ach) przynajmiej tak to zauważyłem w becie. Posiada dużą ilość stunów i "pulla" (przyciąga target do siebie i na chwile unieruchamia). Moim zdaniem będzie bardzo dobrą postacią do PvP. Podczas walki z Wizardem lub Demon Hunterem który będzie atakował go z zasięgu, barbarzyńca będzie mógł doskoczyć do niego. Ocena klasy 5/5 Demon Hunter : Postać dosyć dynamiczna, będzie mógł się posługiwać łukiem, kuszą lub dwoma mniejszymi kuszami. Moim zdaniem będzie potrzebował dużą ilość Attack Speedu żeby zrobić duży DPS.(Damage per second) Posiada stealth-a (niewidzialność) na krótki czas oraz pułapki które będą bardzo pomocne w PvP. Jeżeli duża ilość mobów podejdzie a my nie mamy "Dyscypline" żeby zrobić backflipa może do się dla nas skończyć źle. Ocena klasy 4/5 Wizard : Tzw. Mag, Posiada głownie ataki dystansowe i coś podobnego do "Frost Nova" z World of Warcraft, tyle że nie będzie tylko unieruchamiać ale i stunować. Posiada wiele ciekawych umiejętności do niszczenia małych grupek mobów. Z jednym targetem (bossem) może wypaść troche gorzej tak samo jak w wypadku Demon Huntera. Ocena klasy 3.5/5 Witch Doctor : Taki Szaman, przypomina mi Yoricka z LoLa Będzie posiadał jakieś psy ._. które będą mu pomagały w walce, ponadto będzie rzucał klątwy żeby osłabić przeciwników i ich obrażenia. Będzie to jedyna postać która używa many. Do atakowania będzie używał albo sztyletów lub jakichś laleczek woodu ( tak mi się zdaje xd) Ocena klasy 4/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Do przywoływaczy derppetów mam uraz po TQ. Nie wiem czym grać, od 15 ruszam z kumplem z krucjatą. Na pewno nie WD. Wizard...raczej nie. DH - tu lepiej. Tym tylko grałem w betę, ale umka "zmień kuszę w pepeszke" była obiecująca. Barbarzyniec - to zbyt proste. Chociaż czemu nie, ale chyba nie pierwszym razem. Mnich - może. Nie widziałem, ale to jakiś monk od żółtków jest. DH, Barbarzyńca/Mnich, Wizard, WD. Tak planuję, co wyjdzie, nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Moim zdaniem Beta była troche za krótka. Pokonanie Skeleton Kinga to była pestka, a przejście całej bety nie zajeło mi nawet godziny. Ok. 50min. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 W betę niestety nie dałem rady zagrać, ale jako fan całej serii (w Diablo 2 grałem mając 6 lat na swoim pierwszym kompie , a później cudem znalazłem jedynkę) czekam na 15 maja z niecierpliwością. Specjalnie zrazygnowałem z Sonisphere Festival, żeby mieć pieniądze na ten (mam nadzieję) wspaniały tytuł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Diablo for ever! Bety oczywiście przy moim szczęściu nie dostałem, ale Open Beta tylko mnie upewniła, że gra będzie genialna. Już czekam by zrobić postać Barba i uratować świat po raz n-ty Jakby ktoś chciał w co-opie pograć.. to czemu nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 @ Tarreth Does Trollestia approves? With szango297 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Haha Tez mi się udało tak jednego ztrollować Dzięki Steamowi możemy grać już nawet w Diablo 24 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Już tylko ~40h i 30 minut do premiery! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 A dokładnie 1 dzień 22h 11min 25s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Zaczyna się o 21 jutro. A dla mnie o 18/17, bo o 17 idę na miejsce przeznaczenia a o 18 wyruszamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Dla mnie w piątek wieczorem - wtedy zgodnie z terminem powinienem dostać mój egzemplarz. Bęęędzie granie. Zaklepałem sobie nicka postaci Pinkie Pie i jest znakomicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 Ja będę miał Dmode jak w więkoszości gier ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Warmi po premierze, prezent dostałem świetny, D3 z autografem Co prawda zwykła, ale obecność na premierze... I było też kilku innych bronych xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwulecdako Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Będzie ktoś z was grał na hardcore mode? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Mam zamiar w to grać w każdy możliwy sposób. Na razie ogarniam nerwy i czekam do jutra aż to naprawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts