Kirara Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Masz jakieś pytania do Spitfire? Zadaj je, a ona na pewno z przyjemnością na nie odpowie (kiedy znajdzie czas). Jednakże, są pewne obostrzenia... Spit jest na tyle zapracowaną klaczą, że nie odpowie na więcej niż trzy pytania zawarte w jednym poście... Zatem bądźcie rozważni! Link do komentarza
Gość Pixelis Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Hej Spitfire! Jak zostałaś członkiem Wonderbolts? Ile musiałaś ćwiczyć? <3 Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Witaj ^^ Masz zwierzątko? Co cie łączy z Soarinem? Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Co sądzisz o Soarin'ie ? Link do komentarza
Nightbringer Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Cześć Spitfire. 1 Wiesz że twoje imię w dosłownym tłumaczeniu na polski oznacza choleryk ? 2 W skali od 1 do 10 jak bardzo cie wkurza że w wersji z polskim, brazylijskim i węgierskim dubbingiem masz męski głos ? Link do komentarza
Surprise Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Droga Spitfire! Skoro można tylko napisać do Ciebie tylko trzy pytania, zadam trzy i dam Ci spokój. 1. Jesteś kapitanem Wonderbolts. Skąd pomysł na stworzenie tej akrobatycznej grupy? 2. Zawsze nie mogę doliczyć ile kucyków jest w Twojej grupie. Czy powiedziałabyś mi, ile Was jest? 3. Zapewne znasz Rainbow Dash. Chciała Wam zaimponować, i to nie raz. To na Gali Grand Galopu, to na Akademii Wonderbolts. Co o niej sądzisz - ma szanse zostać członkinią Twojej sławnej i słynnej grupy? Miło by było, gdyby pani kapitan odpowiedziała na wszystkie trzy pytania, które zadałam. Ach, zapomniałabym. Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Klaczy Pozdrawiam, Surprise. Link do komentarza
Gość Anekito Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 1. Ulubiony smak lodów? 2. Ulubiony kolor? Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Co zrobiłaś z Lightning? Została skrzydłową, czy wyleciała z akademii? Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Czeeeeść! 2. Jaka jest twoja ulubiona sztuczka? 3. Jak szybko latasz? 3. Dałabyś rade zrobić Sonic Rainboom? To tyle ode mnie Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Czy moge dołączyć do wonderbolts? Wiem że nie jestem pegazem ale coś poradzimy prwda? xD Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 1.Lubisz latać czy ktoś Cię do tego zmusza ? Link do komentarza
Nightbringer Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 1 Czy alicorn(skrzydlaty jednorożec) mógłby do was dołączyć gdyby bardzo dobrze latał czy też fakt że posiada róg i może(ale nie musi) wspomagać się magią by go dyskryminował ? 2 Czy tylko pegazy mogą być Wonderbolts czy np gryfy też miały by szansę ? Link do komentarza
Gość Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Czy będą zapisy do Akademii Wonderbolts na forum ? Czy mnie przyjmiecie ? Czy w Akademii są alicorny czy tylko pegazy ? Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 To znowu ja. Zmieniłam imie na Medley, urosłam, wyszedł mi znaczek, no i mam skrzydła. Czy teraz mam jakieś szanse? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 A i ja mam jedno pytanko. Czy formowanie grupy, do której nie mogą dołączyć inne rodzaje kucyków nie jest lekko rasistowskie? Link do komentarza
Rozia Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 A ja zawsze byłam tego ciekawa, więc teraz mam okazję się spytać: Czy twoja grzywa jest jakoś specjalnie rozczesywana (pewnie zgaduję, że nie, bo jako kapitan Wonderbolts nie masz za dużo czasu na rozczesywanie grzywy) czy po prostu już taka była i będzie? Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 1.Umiesz ładnie śpiewać? 2.Piłaś kiedyś Frugo? 3.Jakiej muzyki słuchasz? To tyle Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wiem, że nie masz czasu na zwierzę, ale gdybyś mogła, to jakie to było by zwierzę? I jakbyś go nazwała? Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Co byś robiła gdybyś nie miała skrzydeł ? Link do komentarza
SoarinLoveRainbowDash13 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Droga Spitfire! 1.Kochasz Soarina? 2. Czy myślisz że Rainbow Dash powinna do was dołączyć? 3.Czy podoba ci się jakiś ogier z Wonderbolt? Czekam na toją odpowiedź Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Hej Spitfire! *Kładzie butelkę cydru przed nią* Ciekawi mnie różnorodność Twojego zachowania. Na Gali byłaś miła i bardzo wyluzowana, natomiast w Akademii wręcz przeciwnie. Jaka jesteś tak naprawdę? Czy po powrocie do pracy nagle się zmieniasz w spokojną osobę, czy po prostu na Gali byłaś pod wpływem czegoś? Może potrafisz tak oddzielić pracę od domu - dla ludzi to jest niemal niemożliwe A może świetna z Ciebie aktorka i potrafisz na luzie wybudować konkretny wizerunek wśród określonych ludzi jaki Ci odpowiada w danej sytuacji i miejscu? Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Witam: 1. Kto zaprojektował stroje Wonderbolts? 2. Czy planujesz napisać swoją Autobiografię? 3. Czy czasem nadmiar sławy cię nie przytłacza? Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Hej. Tylko jedno pytanie. Jak chodziłaś do szkoły, jaki był twój ulubiony przedmiot w szkole? Link do komentarza
emili878 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Mam lekko dziwne pytanko 1 Myślisz że Rainbow dash nadaje się do WB ? 2 Jak Ci się podobało Tornado Fluttershy? (o tej mówie ) Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 1.Ile trwa pobyt w Akademii Wonderbolt's ? 2. Lubisz ciastka? 3. Jeśli lubisz to jakie? 4. Podoba ci się muzyka dołączona do filmiku : ? 5. Ile masz pucharów/ medali itd.? 6. Czytałaś Fanfic pt. "Rainbow Factory"? 7. Jeśli tak.. To jakie było twoje pierwsze wrażenie? Link do komentarza
Recommended Posts