Gość Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Termin niemalże idealny dla mnie, jak nie będę miał pracy to na pewno przyjadę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokolin Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Na pewno pojawię się 27 na turnieju Pokemon, być może na dłużej ale to już będzie zależeć od sytuacji finansowej po Balconie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 (edytowany) Khym-khym. Chyba już można. Tak, na krakowskim Krakonie będzie panel kucykowy! Mogę się pochwalić byciem jednym z organizatorów, o. Będzie on oto w sobotę lub niedzielę, przeznaczymy dla gości całe trzy godziny. W planach.. mamy nadzieję, że będzie ciekawie. Trochę muzyki, trochę obrazków, trocę tego i owego, trochę gadania, no i sami uczestnicy się nudzić nie będą na pewno! Nie potrafię się ogłaszać.. Do zobaczenia w Krakowie ludziska! Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Aziz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Odświeżam temat, ja prawdopodobnie jadę bo prawie darmo i widzę że dużo innych dziwnych ludzi jedzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Jadę na 100%, nie ma przebacz, i tak bym się nudził. Najbardziej właśnie zależy mi na tym kucykowym panelu, ale i tak przyjadę na całe 3 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 To git, jak pojadę sam (oby nie, może Azar pojedzie ) to będę miał kogo męczyć, może nawet uda mi się wideło relację zrobić ( na pyrkunie nie wyszło może tu się uda ) jak coś to na fejsbuke albo tu mnie proszę męczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Tera będę musiał znaleźć jakiś sposób na dorobienie sobie kasy i możliwe, że się wybiorę. (Przez Applejack na Animatsuri trochę przy dużo kasy wydałem =3 *buysomeapples*) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 weź AJ ze sobą :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Jako że wybieram się moim APC na Krakon w piątek, mam pytanie, jest ktoś chętny na transport? Oczywiście jadę z okolic Gliwic, więc mogę zabrać parę osób, a koszta wtedy byłby minimalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 A z okolic Warszawy będzie ktoś jechał w piątek po południu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Ja jadę z Thelleo z Katowic :3 Będziemy w sumie nie wiem kiedy i nie wiem o której xD Do zobaczenia! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 https://www.facebook.com/groups/dojadenakrakon/Tu coś dla szukających grupowego dojazdu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Ok, ostatni post zanim stąd zniknę, anyway. Wiecie już lub nie, kucykpanel odbędzie się w sobotę, o godz. 19. W planach mamy prelekcje o fanonie, o kanonie, pokazy twórczości naszej i innych, konkursy wiedzy, rysunkowe, ciekawe nagrody... Tyle. Do zobaczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 nie wiem, wtrącić się na chama czy nie... bo ja to wszystko na żywioł robię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Ja będę na krakonie dopiero w sobotę popołudniu, ktoś mi powie w której szkole będzie ten kucykowi panel ?są dwie na Złoty Róg 30 oraz Kijowska 3, źródło Edytowano Lipiec 25, 2013 przez Trigen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Ok, znowu ja... niech będę małym informatorem do tego czasu. (Chociaż trzy posty wyżej napisałem wyraźnie..) Jest to o godz. 19. I trwa trzy godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Ok, znowu ja... niech będę małym informatorem do tego czasu. (Chociaż trzy posty wyżej napisałem wyraźnie..)Jest to o godz. 19. I trwa trzy godziny.Wiem o której, pytam się tylko w której z tych dwóch szkół to się odbędzie... Edytowano Lipiec 25, 2013 przez Trigen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Pardą, mój błąd. Zmęczony jestem. To nie w szkole, one są tylko od spania. Cały konwent jest w miasteczku studenckim. I my bodaj w auli jesteśmy. Koordynatorzy chyba nas nie lubią, bo milczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 nie wiem , dam się z wami jutro jakoś załapać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Co masz na myśli? Wstęp jest dla każdego, konkursy i wszystko też. A team organizacyjny jest zamknięty. (ewentualnie można znaleźć chętnych na zakup tego i owego, podejrzewam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 chodzi mi o miejsce w aucie , pytalem sie smokula i suchego obydwaj cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 obaj już chyba są na miejscu, a stachul na pewno. nie wiem czy ktoś jeszcze zdąża tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 No i po imprezie tutaj link do wątku ze zdjeciami, w miarę upływu czasu będzie ich corac więcej no i oczywiście dodajcie swoje! http://oldiehooves.phorum.pl/viewtopic.php?f=59&p=4219#p4219 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firecrash9 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Żałuję że byłem na obozie, ale trudno może następnym razem mi się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Żałuję że byłem na obozie, ale trudno może następnym razem mi się uda.Czyli za rok <D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się