Twilight Pie Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Ja również proszę o dopisanie do listy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Dopisz zią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Proszę o wpisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRainbow960 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Dopiszcie i mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Lista zaktualizowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Ok, czas wprowadzić w swoje życie trochę chaosu. Dopisz mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszka Heretyk Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Dopisz i mnie wiernego wyznawce discorda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Wpisać mnie! Proszę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Dodaj mnie! Prosze.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Discord! Zaktualizowałem listę. I masz już ponad 75 fanów! Uwielbiam was wszystkich i każdego z osobna moi fani. Możecie liczyć na przychylność chaosu w przeciwieństwie do zwolenników harmonii i moich wrogów. Niech chaos gości w waszych sercach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Proszę o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofi Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Proszę mnie dopisać. Chaos rządzi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 Jak dla mnie harmonia składa się z chaosu. A chaos z harmonii. A harmonia z chaosu.A chaos z harmonii. A harmonia z chaosu.A chaos z harmonii. A harmonia z chaosu.A chaos z harmonii. A harmonia z chaosu.A chaos z harmonii. A harmonia z chaosu.A chaos z harmonii. A harmonia z chaosu. A jabłko z papieru. A chaos z harmonii. A harmonia z chaosu.A chaos z harmonii. A harmonia z chaosu.A chaos z harmonii. A harmonia z chaosu.A chaos z harmonii. A harmonia z chaosu.A chaos z harmonii. A harmonia z chaosu... No, i tak w kółko. Uzupełniają się. Uprzejmie proszę o wpisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekmłotek123 Napisano Kwiecień 13, 2015 Share Napisano Kwiecień 13, 2015 Wpisz mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ego Draconis Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 A ja to co?! Mnie też należy wpisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Lista została zaktualizowana moi drodzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Wpisz mnie i niech CHAOS będzie z tobą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Arceus, zaktualizuj listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 (edytowany) Zadanie wykonane: lista uaktualniona. Nacieszcie swe oczy swoim nickiem na tablicy fanów najlepszego władcy chaosu w dziejach i niech chaos was wspiera. Ale nie na sprawdzianach z matmy Edytowano Czerwiec 10, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Jeden nowy fan, to świetna okazja by ponownie Equestria zatonęła w czekoladowym mleku Lista zaktualizowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 proszę o dodanie mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylitaja Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Ja też ja też ja też!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Pamiętam o Was i zapewniam, że zostaniecie dopisani wtedy, kiedy edytacja pierwszego posta będzie możliwa. Przepraszam za opóźnienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 21, 2015 Share Napisano Listopad 21, 2015 Serio, jak można go nie lubić Zapisać mnie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 21, 2015 Share Napisano Listopad 21, 2015 W końcu mogłem zaktualizować listę fanów, co też, z nieukrywaną radością, zrobiłem. Cieszcie się zatem i napijmy się soku na zdrowie Za wszystkich fanów i tych, którzy jeszcze nimi nie zostali, aby zostali. Discord! No co? chcę wypić sok za zdrowie wszystkich. Fanów? jeśli wszyscy nimi zostaną nie miało by to znaczenia. Ech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts