Gość Elsword Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Pamiętam że leciało A.T.O.M - Alpha Team On Machine. Link do komentarza
Tigresss Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Ja ostatnio Edków zaczęłam oglądac Sweet nostalgia! Wogóle zabawne jest to, że kiedy się było małym, to wogóle nie docierało do mnie o czym jest ta bajka, a teraz to oglądam z przyjemnością i wydaje mi się śmieszna XD Kiedyś bajki byly lepsze... Link do komentarza
Hidoi Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Wychowałam się na Happy Three Friends Oglądałam gdy miałam 9 lat i dużo ludzi nazywa mnie psycholką. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Ja widziałem Reksia, pomysłowego Dobromira, Bolka i Lolka... i Laboratorium Dextera, i Scooby Doo i inne mózgotrzepy. Link do komentarza
Insomnia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) - Zaczarowany ołówek - Atomówki - Laboratorium Dextera - Kotopies - Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster - Ah ten Andy Coś tam jeszcze było ale mam lekką amnezję do takich rzeczy. Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Insomnia Link do komentarza
Imeshovy Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Jeżeli chodzi o moje początki, to najdalszy moment w życiu jeśli chodzi o przygody z kreskówkami, to widzę koniec lat 90, i Cartoon Network po angielsku w kablówce. Tu się oglądało głównie Atomówki, Johnny'ego Bravo, Krowę i Kurczaka, Dwa Głupie Psy, Looney Tunes i Labolatorium Dextera. W pamięci utkwiła mi szczególnie pełnometrażowa animacja: Dawid i Sandy z piękną piosenką Krajewskiego, którą miałem na VHS. A tak to polskie bajki: Bolek i Lolek, Reksio, Pampalini Łowca Zwierząt, Zaczarowany Ołówek , Przygód Kilka Wróbla Ćwirka, Miś Uszatek i Przygody Kota Filemona . Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts