Arceus Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Dzięki. A więc Fluffie Puff, kochasz Chryssi jak matkę czy jak dziewczynę? ( ) Tak jak Fluffle potrafi kochać najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Proszę o dodanie mnie na listę fanów puchacza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Proszę o dodanie mnie na listę fanów puchacza. ok załatwione pacz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) Dwa pytaneczka mam do tego 1. Fajnie tańczyło się na Reni? 2. Czy Dan zastrzelił Pinkie? 3. Ta tęcza to dywan? Edytowano Grudzień 6, 2014 przez DarkEpisod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Dwa pytaneczka mam do tego 1. Fajnie tańczyło się na Reni? 2. Czy Dan zastrzelił Pinkie? 3. Ta tęcza to dywan? 1 Pewnie była nawet trochę bardziej miękka niż normalna tęcza 2 nie no skąd. -po za tym wiedział że jak to zrobi oberwie z armaty a to chyba gorsze. 3 Co? nie to jest kartka formatu A1 pokolorowana przezemnie Dziękujemy jak zwykle za pytania i zachęcamy do zadawania kolejnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 1.Jak wygląda twój znaczek? 2.Lubisz święta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 1.Jak wygląda twój znaczek? 2.Lubisz święta? 1 od lat nie widziałam swojego znaczka :( Nikt nie widział ale są domysły że prezentuje szynke 2 *GASP* TAK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Witaj Fluffle! Przybyłem do tego miejsca, aby ci pytania zadać. 1. Jak długo znasz się z Kryśką? 2. Mieszkasz razem z Danem? 3. Co tam u Kryśki? 4. Arceusie wszechwiedzący czy Dan robi tylko złe rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Witaj Fluffle! Przybyłem do tego miejsca, aby ci pytania zadać. 1. Jak długo znasz się z Kryśką? 2. Mieszkasz razem z Danem? 3. Co tam u Kryśki? 4. Arceusie wszechwiedzący czy Dan robi tylko złe rzeczy? 1 od kilku lat ponad 2 lata znajomości 2 razem z Danem, Chrysalis, siostrą i ostatnio mnie Arcek odwiedza 3 ostatnie co od niej usłyszałam to "za dużo zbyt pełna" możesz ją zapytać osobiście Ona nie gryzie... przeważnie 4 ależ skąd nikt nie robi samych złych rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Fluffy czy masz plany żeby pomóc Chrysails w napadzie na Canterlot? -TAK! -khy... Arcek to było do mnie. -Dobra to odpowiadaj. -Więc napad na Canterlot już był, wtedy właśnie się poznałyśmy. Teraz Krysia nie planuje kolejnych ataków. -Tak myślisz?-podaje segregator z pomysłami na podbój Equestrii -Nie mniej nie uznaje przemocy i wierzę że tę kwestię uda się załatwić pokojowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Proszę o dodanie na listę fanów wielkiej puchatej chmurki radości i miłości do Chryssi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Proszę o dodanie na listę fanów wielkiej puchatej chmurki radości i miłości do Chryssi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Wiesio Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 FP4Life, sign me up Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 (edytowany) FP4Life, sing me upok załatwione... Chyba. Nie mniej zostałeś siedemnastym fanem Fluffle Edytowano Luty 21, 2015 przez Arceus 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 (edytowany) Czy lubisz Legends of Eqestria? -Tak, Arceusie zademonstrój... -Z przyjemnością *pacz* Edytowano Luty 23, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Pytania są kierowane do tego filmiku 1. Ile ty ważysz? 2. Czy chodzisz na siłownie? 3. Znasz tego motyla? 4. Dlaczego byłaś przywiązana do sznura? 5. Dlaczego lekko się zapadłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 (edytowany) 1. Dopiszesz mnie do listy fanów? 2. Skąd masz takie puszyste futerko? 3. Ja też mogę takie mieć? 4. Mogę Cię wytarmosić? 5. Jak sobie futerko ubrudzisz pierzesz je w Perwolu? 6. Jak jesz, żeby się nie upaćkać? 7. Czemu różowy? 8. Gdzie tańcują jednorożce? 9. Eme due like fake, co to jest za język? -Fluffle, pytań i fanów przybywa. Na odpowiedzi czekają. 1 ok załatwione -2 tak jakoś samo mi wyrosło, mam takie odkąd pamiętam. 3 znajdę sprzęt i też ci takie załatwię 4 pewnie, ale uważaj Spike zgubił się we mnie na kilka dni 5 Nie, zazwyczaj w wannie, albo wytrzepuję 6 Językiem, na jeden kęs. Tak jak mój pierwszy kawałek szarlotki AJ 7 raz przefarbowałam się na czarno, po za tym różowy najlepiej do mnie pasuje 8 "on rainbow" -9 młodości Pytania są kierowane do tego filmiku 1. Ile ty ważysz? 2. Czy chodzisz na siłownie? 3. Znasz tego motyla? 4. Dlaczego byłaś przywiązana do sznura? 5. Dlaczego lekko się zapadłaś? 1 cóż, kiedy Arcek dopadnie laptopa wyjaśni ci tą kwestię -Laptop jest mój mwahahahaha! ekhem zatem już mówię co i jak z wagą Fluffle. Może się wydawać że dużo waży, jednak to nie do końca prawda, fakt było podejrzenie o zablokowanie wagi... nic z tego *hop*, po czym *umc* i powrót do równowagi... jestem matfizem i ciężko jest mi to ogarnąć, nie wiem jak to możliwe, nie umiem tego jakimś prostym wzorem określić... dobra wygrałaś.-*gasp* nie martw się następnym razem będzie lepiej. Ale wracając do pytań 2 nie, a co? 3 znam ja go dobrze 4 Ironwill próbował mnie popchnąć, a Snowflake próbował pociągnąć, a sznur po to aby mi włosów nie wyrywał D: 5 kucnęłam Spodziewajcie się edita niektóniektórych odpowiedzi. Swoją drogą zastanawiam się czy by nie zrobić jakiejś sesji z Fluffle? Co powiecie? Edytowano Luty 23, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Lipiec 19, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2015 Heeej Fluffie. Jako Twój stary przyjaciel, którego dawno tutaj nie widziałaś, zadam tylko jedno małe pytanko. Jak tam u Ciebie i Arceusa leci? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 *hugs!* Cześć, dawno cię nie widziałam. Tęskniłam!!! Nom listę fanów w pierwszym poście możesz odświeżyć i jakoś tak jest ok Wiedziałeś że mam siostrę?! Tak, Fluffle ma siostrę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 Czy odpowiadając na pytania nie powinnaś robić coś na kształt "pffl" i wzdychać zamiast mówić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 Czy odpowiadając na pytania nie powinnaś robić coś na kształt "pffl" i wzdychać zamiast mówić? Teoretycznie powinnam Jednak na mocy nadanej mi przez Discorda rozumiem co mówi i od razu tłumaczę Po za tym to źle? :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarenka Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 (edytowany) Teoretycznie powinnam Jednak na mocy nadanej mi przez Discorda rozumiem co mówi i od razu tłumaczę Po za tym to źle? :( Teoretycznie nasza puchata kulka potrafi też pisać Anyway, przyznaję się do bycia jej fanem! I przy okazji pytam - kiedy możemy spodziewać się inwazji nekromorfów na Ponyville/Equestrię? Edytowano Lipiec 20, 2015 przez Sarenka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 Gorzej by było. A nie możesz onomatopeje dawać co drugie zdanie? pfff? Pffftbrrrbffttblllghrrthpf A co tam nie będę tłumaczył Teoretycznie nasza puchata kulka potrafi też pisać Anyway, przyznaję się do bycia jej fanem! I przy okazji pytam - kiedy możemy spodziewać się inwazji nekromorfów na Ponyville/Equestrię? Owszem potrafi, i rysuje całkiem nieźle Ale tam nie przesadzaj Jednym rysunkiem zawstydziła Chrysalis i Twiight Jesteś jej fanem?! o to tak jak ja xD chcesz trafić na listę fanów? Czego? Spokojnie już przeszła. nie zauważyłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 A jak będzie w języku fluffle puff, "Litwo ojczyzno moja "? Pfftbbrrrbybybybyfrrf A mówią że polski jest trudny :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Hah, prosZę o dopisanie do listy Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się