Fagglenorusie Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Pożycz od swoich kumplów żuli. Mówić? Ja nic o tobie nie mówiłam, pisałam. Ale coś nabazgrzę ale nie koniecznie wstawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Jeeeeeeeee.Kolej... to znaczy kolejne coś.Opiszę wam, jeżeli nie umiesz nie masz oczu się 'rozczytać'.Rainbow Dash unosząca się nad pseudo podłogą, w tele jest wykorzystane czyste zuo (czyt. gradient). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Niezłe, choć włosy dziwne i skrzydła jakieś krzywe. Czy to RD czytająca SB? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Kupa, wiem. Wiesz jak trudno pociągać linie na taczpadzie w gimpie i na dodatek jeszcze trzymając szita popijając Okocima ? Zapewne nie... O, i jeszcze z pełnym pęcherzem. Nieważne. A to taki sobie, no...Nazwany przeze mnie Chibi Discord. Oh, gimp jest do przeróbek gopia dziefczynko. Myślisz że nie wiem? Ja nie myślę. Aha, to już wszystko wiem. JA TO WIEM, NIE PRZERYWAJ GDY MÓWIĘ! Oke, oke, ogarnij downa, gopi człowieczku. Ja? Gopi? Człowiek? Wyżyj się na Torture Game, a nie kurde na mnie. HA! Jestem katem. Jestem teraz jak Edzio, to znaczy Ezio. Ha ha ha, boki zrywać. Oh, kotku, jakby co, to sarkazm. Myślisz, że nie wiem? Ja nie myślę, ja to wiem. ZAPOMNIAŁAŚ O MYŚLNIKACH! A ty o tym, że to nie jest dialog. No w takim razie co? Moja schiza. Okej, dobranoc.pl Napij się u swojego Asassynka kurde na dobranoc. Ha, czyli jednak wierzysz w naszą miłość? Weź mi się tu nierozwijaj, wstyd mi robisz. Spoiler dziwaczko, spoiler. Oh, fakt. Chwila, jak to było? Masz tam i kilkasz spoiler. Mądrala kurde. Co ty masz z tym kurde? Kurde. Oh, kurde? KURDE. Kurde? KURDE. Okej, dobra. Zagraj se w tą swoją grę na twojego obciachowego fona. Mój? Chyba twój. Jest tak stary...Ma 3 dni! Chyba nie umiesz liczyć. A ty potrafisz? Niezabardzo. Więc właśnie. Ale co więc właśnie? Resident Evil się kłania. WTF. No tak, zachorujesz na wirusa T. A wal se konia, albo zajrzyj do konia Wacka. Jósz, do łóżka, kaman. Hmm...Czyżby gwałt? Wiesz, mój kicio przyjdzie dzisiaj, nie rób mi obciachu. EJ! Nie dałnuj. SPOILER, HELP, SPOILER. A tak, fakt, eh, teraz na początek, a potem znowu na koniec... Czy tak nie jest lepiej? Sama zamknij się w spoilerze. Weź się kurna nie rozwijaj. Powiedz kurde, powiedz kurde! Wal się. Eee, nie? Eee, tak? Eee, dałn? Eee, nie? Eee, tak? Eee, dziwaczka? Eee, z ciebie, owszem? Super, gadam z gimbusem. Weź się ogarnij, ty też jesteś gimbusem. Gimbuską, gimbusie. Pff, wymysliłaś to słowo! Tak samo jak twój nick. OOH! Tego już za wiele! DAM CI W RYJA! Będzie kabum! Kaboom, dziwaczko. KUPA. Heh, żryj. Dobra, podzielę się z tobą. Nie, nie ochyda, fuj. Mamulka nie nauczyła cię manier? Zjedz ze smakiem. Eh, możemy iść pod Ciastoramę? Kolejny żałosny człowiek, a idź do konia Wacka już wyżej wspomnianego! Tak bardzo go lubisz? Tak jak ty nową generacje Asasynów. To źle?! Eh, nie lubisz tego. Oh, fakt, chwila, nie! Lubię to! Ta, me gusta on. Koniec! Cio, bo jeszcze się nam oberwie... Eee tam, nie powinno. Zamknij dupe! Oke, okej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Niby "tak brzydkie, ze gały wypalają" a jednak rysunki zostały zaakceptowane przez publikę i jak dla mnie to nie są "tak brzydkie, że gały wypalają" w przeciwieństwie do mojego jednego jedynego rysunku... Ja pod tym względem jestem stracony i nigdy niczego nie narysuję, jednakże Ty rysuj dalej bo umiesz i Ci wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Ta RD... Czego nie masz jej na avatarze?Na touchpadzie rysujesz lepiej, niż ja z myszką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 przez publikę Publikę? 1-3 osoób ten temat odwiedzają. To już publika? i jak dla mnie to nie są "tak brzydkie, że gały wypalają" w przeciwieństwie do mojego jednego jedynego rysunku... Ale twój rysunek na pewno nie jest krzywy, denny, i taki ogólnie nudny i kiepski. Ja pod tym względem jestem stracony i nigdy niczego nie narysuję Nie jesteś. Trzeba to ćwiczyć i z biegiem czasu który ciągnie się nie ubłagalnie wolno na pewno się poprawisz w rysowaniu. jednakże Ty rysuj dalej bo umiesz i Ci wychodzi. Ja nigdy nie umiałam i zapewne nie będę umieć rysować, a digital to każdemu wychodzi, także to nic trudnego jeżeli umiesz władać touchpadem i masz pomysł co narysować. Ta RD... Czego nie masz jej na avatarze? Bo nie cę. Na touchpadzie rysujesz lepiej, niż ja z myszką. Czego( ) kłamiesz? Och, FCK YEA! no! Widoczność obrazków na tinypicu wygasła! Już minęło te 90 dni?... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 tylko że rysowałem myszką w Paincie a nie na touchpadzie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 Twinkie horze fase. Teło gratiz. tylko że rysowałem myszką w Paincie a nie na touchpadzie xD Farbek nie taki zły, jak się wydaje. Ja lubię bardziej taczpad niż myszkę ~.~ A w Ferbku pejncie to ja zaraz coś bazgrnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 Hahahah, żabcia wykonana w Farbku. :3 Robione wszystko odręcznie, bez krzywej, także jest krzywo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Narysuj Bayonettę... Proszeee! Horse faces to heŕezja Fag, NIE RÓB TEGO WIĘCEJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 W Farbku? Horse faces to heŕezja Fag, NIE RÓB TEGO WIĘCEJ. Bebe Vieg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Mi obojętne, możesz na papierze, możesz digital (Farbek... Wolę gimp ) Ty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Jaka żaba. Nie będę mogła spać, jej wzrok mnie przeraża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Mi obojętne, możesz na papierze, możesz digital (Farbek... Wolę gimp ) Wolisz gimp? Będzie w Farbku. Ty... Ja. Jaka żaba. Nie będę mogła spać, jej wzrok mnie przeraża. Buahahahhahahahahahaha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Bayonetta jako pusheen. Farbek to cudo. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Nie lubię kotów, a ten najwyraźniej nie ma rączek Chociaż szkoda, sam bym je pourywał xD Digital zaczyna się rozwijać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Nie lubię kotów, a ten najwyraźniej nie ma rączek Nie ma rączek? Ma rączki (a raczej łapki, ale sza). Co ty myślisz? Że to cycki? Chociaż szkoda, sam bym je pourywał xD Prześladowca i sadysta - Pisklak. Digital zaczyna się rozwijać xD Nie rozumiem, ale spoczko. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Słodziaśny ten kot Rysunki ogólnie fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Nie ma rączek? Ma rączki (a raczej łapki, ale sza). Co ty myślisz? Że to cycki? Bez przesady, aż takim clopperem, nie jestem xD Co do rączek, ów kotek (dodałbym jakiś ładny epitet ) ma króciutkie łapki. Wyglądają jakby były poucinane, bo kocurek chyba się przemieszcza ruchem obrotowo-posuwistym Prześladowca i sadysta - Pisklak. Ptaszyska nie przepadają za kocurami (szkodnikami xD) to w mej naturze Nie rozumiem, ale spoczko. xd- Coraz lepiej ci wychodzą prace! Miło się z tobą gawędzi pisze, a praca tak naprawdę mi się podoba Odezwała się we mnie ta część, która nienawidzi kociaków (Fuj ) i tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Słodziaśny ten kot Rysunki ogólnie fajne Fenks.Bez przesady, aż takim clopperem, nie jestem xDAle jednak. Co do rączek, ów kotek (dodałbym jakiś ładny epitet ) ma króciutkie łapki. Wyglądają jakby były poucinane, bo kocurek chyba się przemieszcza ruchem obrotowo-posuwistym Czyli tak jak Sylwek. (obficie gruby kot Hubertyny. ) Ptaszyska nie przepadają za kocurami (szkodnikami xD) to w mej naturze Ah, no tak. xd Coraz lepiej ci wychodzą prace!Och, fenk ju. Miło się z tobą gawędzi pisze, a praca tak naprawdę mi się podoba Cieszę się, a co do pracy, zawdzięczaj to sprawnym palcom, które zaprzyjaźniły się z touchpadem. Odezwała się we mnie ta część, która nienawidzi kociaków (Fuj ) i tyle To dziwne, że czujesz fujostwo do kotów. Jak tak można, no jak?!To tak samo jakbyś nie lubił truskawek albo karmy dla ptaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Kupiłam sobie tablet WACOM Bamboo Fun Pen&Touch. I tak oto powstało to (za pomocą tego czegoś wymienionego wyżej): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Zaiste wykorzystałaś full możliwości sprzętu. Gratulacje Cute Cat by the way Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 I to na serio. Muszę jeździć tym 'długopisem' po tym czymś dotykowym i gapić się na monitor laptopa -_- Oh, thanks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Narysuj mojego "rekfesta", zobaczymy co wyjdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts