Mrs.Octavia Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Te-en..pierwszy to...to ty zrobiłaś?!?!?!?! ;___; *pada na kolana* Ucz mnie mój mistrzu ;A; Serio,to jest piękne,aż miałam się zapytać skąd to masz,a tu proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 26, 2013 Autor Share Napisano Październik 26, 2013 P...piękne? ;_: Ja...nawet nie wiesz w jakim jestem szoku że komuś się to podoba...wow...heh... Pierwszy raz próbowałam takiej techniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Zostań przy nim ;u; On jest naprawdę piękny,chciałabym tak umieć ;A; W końcu wyjdzie na to, że zostanę bez punktowego hajsu a ty będziesz miała roboty na następne pół wieku,right ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Ciekawie wyglądają kaprysy na pyszczkach, tzn te takie zmarszczenia minek itp - kojazy mi się z mimiką Jelonka Bambie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Wsciekle zolte. Ale maja urok, nie jestem zwolennikiem pieskow/liskow ale kucyki i prace z tf2 sa przecudowne. Jestem twoim wielkim fanem i czekam na wiecej twoich prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Tamareł ładnie rysia Yargol approves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Dobra nie było mnie długo, i nie będzie z powodu problemów rodzinnych, ale na szybko wrzucam co udało mi się nabazgrać w przerwach pomiędzy owymi, trochę się zmieniło ~Doc.Tamara A poniższe to collab z http://bylika190.deviantart.com Tutaj poniżej krew I dwie pierdoły z SFM 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Powiem tak. Nie wiem jak to robisz, ale wychodzi zajefajnie. Wilki to po prostu cudo. Rozumiem, że używasz Paint Toola? A te cosie z SFM to jak ty je zrobiłaś? Chętnie poczytam. Pozdrawiam, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Tych dwóch snajperów wygląda kapitalnie. I czemu ten medyk został wsadzony w płaszcz żołnierza xD? To wygląda dziwnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 NDIOEWLSKNFIOCELKDSNFVIOERKLDNF Dat 1 obrazek, takie piękne ;A; Kiedyś cie znajdę, porwę i każe niewolniczo pracować jako korepetytor dla mnie D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 NDIOEWLSKNFIOCELKDSNFVIOERKLDNF Dat 1 obrazek, takie piękne ;A; Kiedyś cie znajdę, porwę i każe niewolniczo pracować jako korepetytor dla mnie D: Naprawdę tak ci cie podoba? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Naprawdę tak ci cie podoba? ;-; Tak, sempai ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Styczeń 30, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2014 Łapcie next ;___: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 Nikt nie pisze, nikt nie zagląda? No cóż....i tak daje to co stworzyłam ze skutków braku internetu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 DAT PIXEL ART I DAT RYŚ :_: A gdzie moje wilcze bbs? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts