Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Dobra, wreszcie zakładam ten temat Mam tu kilka werktorków, mam nadzieję, że się spodobają. To ja ryczę... To ja jestem sobą... To mój pierwszy, w którym rysowałam... Tu zamówienie dla pewnego użytkownika na Pony Utopia... Tu Twi... Tu Fluttershy... Oceniajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Nie wiem jak innym ale mi te wektorki się bardzo podobają ^ ^ Oczywiście są jeszcze pewne niedoróbki przy krawędziach, ale poćwiczysz jeszcze i szybko znikną~ Na razie najlepiej wyszła Ci Celestia (dat cutie mark ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Celestia miała być ziemskim ze słonecznikiem to jej ucięłam róg i skrzydła I dzięki, będę wstawiać na bieżąco ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Świetne. Najgorzej wyszła Twi. Celestia i ten drugi obrazek są świetne. Czekam na więcej prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Celestię tylko przerobiłam, nie malowałam, ani wycinałam. Może wycięłam róg i skrzydła, ale to szczegół ^^ Dodaję Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 mi się podoba btw. bierzesz requesty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Mnie również się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 bierzesz requesty? Jasne! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 *U* Czadersko ^.^ Rób dalej, jeżeli ci się chce. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Szykuj się na requesta ode mnie ^^ W najbliższym czasie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 A teraz na poważnie - jak zawsze zwróciłem uwagę na linie. Są świetne. Tylko u Derpy takie trochę poszarpane... Nieważne. Rysunki byłyby 8/10, ale dam 9/10. Czemu? Celestia ze słonecznikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Ja nie lysowałam Derpy. Ja lysowałam siebie/Pokemonę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Chyba zacznę przyjmować zamówienia na sygnaturki, avki i tapetki... Tu dla inki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Ja nie lysowałam Derpy. Ja lysowałam siebie/Pokemonę. To ten 3 rysunek od góry w 1 poście, ten szary pegaz z bąbelkami jako CM to nie jest Derpy? BTW, ładnie ci ta sygnaturka wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Acha, ta Derpy. Jej nie wycinałam, tylko malowałam w innej warstwie. Dzięki za ocenę sygny. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Mam kolejna sygnę, tym razem dla Pawlex'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Tu moja nietoperkowa postać, nad którą sporo pracowałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wow. Świetnie wyszedł ci ten nietoperz. Nie widzę praktycznie żadnych błędów. 10/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Suuuuuper, fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Jasne! ^^ Mogłabyś skombinować moje oc Golden fly? http://th00.deviantart.net/fs71/PRE/f/2012/364/2/4/golden_fly_reference_by_golden_fly-d5ppebx.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Mogłabyś skombinować moje oc Golden fly? http://th00.deviantart.net/fs71/PRE/f/2012/364/2/4/golden_fly_reference_by_golden_fly-d5ppebx.png Pytanie... W sygnie, avku, czy wyciąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Pytanie... W sygnie, avku, czy wyciąć? Ale mi nie chodzi oto żeby to wyciąć (co trwa 2 minuty...) i boom gotowe mi chodzi bardziej o recoloring jakiejś postaci z serialu (tak jak zrobiłaś ze swoim OC) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Ale mi nie chodzi oto żeby to wyciąć (co trwa 2 minuty...) i boom gotowe mi chodzi bardziej o recoloring jakiejś postaci z serialu (tak jak zrobiłaś ze swoim OC) Teraz pytanie: której? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Teraz pytanie: której? nie wiem....chcę niespodziankę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Tu zrobione na nową sygnę. Mój ulubiony bohater Młodych Tytanów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts