Lemuur Napisano Czerwiec 3, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Dobra... Po dłuuuugiej ciszy pora na aktualizację . Tak więc oto moje ostatnie "dzieła": Twilight dla sorki od chemii :3 I seria kuców rysowanych niedawno opracowanym stylem ( w planach całe mane6 ): Flutterka Rainbow ( zdecydowanie sfejlowałem tylne nogi D: ) I Twilight, moim zdaniem najlepiej wyszła z tej trójki. To by było na tyle. Liczę na wasze opinie i krytykę :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Mojej koleżance z klasy się podobało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Fajne, nawet lepsze od moich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Nice ;3 tylko moim zdaniem stawiasz za duzy nosek I to daje taki efekt płaskiego nosa. < plus gdzie ona ma "otworki" na nozdrza? Ale to tam taki duperelek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 6, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Otworki na nozdrza też zauważyłem, ale jakoś bałem się, że zepsują ten słitaśny efekt . Za duży nosek hmm... Coś w tym może być, trzeba pokombinować . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Masz fajny, oryginalny styl rysowania kuców- szczególnie RD przypadła mi do gustu. Są postępy Lemi, moje gratulacje ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Uua, masz bardzo ciekawy styl rysowania. Nigdzie takiego nie spotkałem. (Le Lemurowy Styl xD ) Pogratulować prac, są świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrocznyburak1 Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Łał, jestem fajnem twórzczości Lemuura od dawna, ale kiedyś jakby bardziej lamił. Podoba mi się kierunek twojego rozwoju. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Dziwne i śmieszne to nosy Ale dobrze wyszło Nie popsuły całej pracy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Dzisiaj trochę pobazgrałem, więc pomyślałem, że wrzucę xD. Celestia z dedykacją dla Horego :3. Nie wyszła najlepiej, ale to mój pierwszy raz... Mam nadzieję, że jest chociaż znośna xD. Pinkie Pie wersja 2.0 sytuacja z wykonaniem podobna do Celestii, z tym, że tu nieco większe doświadczenie... Próbował będę dalej oczywiście xD Pacząca Pinkie Pie, rysunek mało artystyczny... bardziej dla jaj xD. I śpiąca Twilight, niestety byłem zmęczony przy jej rysowaniu, przez co jest robiona bardziej na szybko, aniżeli starannie. To tyle, zapraszam do komentarzy i krytyki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Twili ma za małe oczy. Poza tym kucyki mają dziwne noski, wydają się też przy grubawe - powiedział gość który rysuje gorzej od ciebie. Widać że masz swój styl, to dobrze. P.S. Twili rysowałeś z głowy czy z realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Ostatnie 4 wszystkie z głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Oj dawno już nie odświeżałem tego tematu... Chyba najwyższa pora xD... Niewiele mam do wrzucenia, z poważniejszych rysunków: Z dedykacją dla Metalosa. Postać z jego FF... Wybacz zwłokę. Applebloom, jakiś spory czas temu już narysowana... Mam też kilka drobniejszych artów... RD, narysowana w szkole, w brudnoopisie, przez co sporo traci na jakości, ale kocham ten rysunek ^^. No i jeszcze coś niekucykowego, również z brudnoopisu: Zapraszam do komentowania, krytykowania i zlecania rysunków, to naprawdę pomaga ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Zamiast magic wstaw awesomeness i masz idealny komentarz na to co widzę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Oj dawno nic nie wrzucałem... Aktualizuję także Devianta, postanowiłem, że na forum wrzucał będę tylko rzeczy powiązane z MLP, więc znajdziecie tam kilka ciekawych artów z poza fandomu... Mój Deviant Tymczasem co tam ostatnio rysnąłem... Dla Arjena za pomoc w dziale i nie tylko, a także wiele miłych rozmów i wspomnień ^^, wybacz kiepską jakość, nie dość, że to moja pierwsza Luna, to jeszcze słabo się zeskanowała... Dawno już narysowałem, ale jakoś nie widziałem jeszcze w swoim temacie o_O, to wrzucam xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Oh you oh you oh you! Dziękuje Lemi Jak na pierwszą Lunę to trudno o lepszy start, chyba tylko pyszczek trochę odstaje Bardzo Ci dziękuje za to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Lemur twoje prace są zarąbiście piękne oby tak dalej ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 ._. też chcę tak rysować ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 To rysuj! Wystarczy ćwiczyć i mieć do tego serce, a błyskawicznie będziesz rysować dużo lepiej . Dziękuję za pochwały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Bardzo mi się to wszystko podoba :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 ....Ludzie są nieźli ale kucyki...hm...nie zbyt. A tak to masz talent! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Pytanie, do rysowania AJ używałeś tylko ołówka? Fajnie zrobiłeś efekt trójwymiaru :PP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Do AJ używałem tylko ołówka, z tym, że kontury poprawiłem długopisem. Znakomita większość moich rysunków wykonana jest w ten sposób . ....Ludzie są nieźli ale kucyki...hm...nie zbyt. A tak to masz talent! Mógłbym spytać, co dokładnie jest nie tak w kucykach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Dobra... Coś tam pobazgrałem, coś powrzucałem, niestety mało kucykowych... Kumpela, jako kuc: I... To... nie wiem, czy jest zgodne z regulaminem, ale najwyżej ktoś mi skasuje... Idę w komerchę xD. Stwierdzam, że muszę reupnąć, bo rozmiar przymały -_-. Ogólnie zapraszam na Devianta, bo tam dużo więcej jest: http://lemuurek.deviantart.com/gallery/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts