Arjen Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Niestety, taki sen przyśnił się... Bartisowi! Luna była zaskoczona ekwipunkiem niedźwiedzia. Cóż, czekam na następną nocną opowieść w mojej skrzynce. Link do komentarza
Arjen Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Dosyć prosty sen jak i zagadka. ...Akcja rozgrywała się na takim blokowisku, zwykłym, polskim blokowisku. Wiadomo, po prawej blok, po lewej blok, ogólnie w [cenzura] dużo bloków. Takich, nie za ładnych, co w PRLu je budowali. I idę sobie chodnikiem, gdy nagle z naprzciwka nadchodzi Yarwin z napakowanym murzynem z gołą klatką, łysy ten murzyn był. I tak sobie idą razem obok siebie, znają się najwyraźniej. Gdy się z nimi mijam to na chwilę się zatrzymujemy i Yarwin coś do mnie mówi, a potem każdy idzie we własnym kiedunku... Podpowiedź: Nie, to nie łysy murzyn Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Odświeżę temacik. Avan! Link do komentarza
kosiara120 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Ten tok myślenia... Czyżby to był Avan? Link do komentarza
KreeoLe Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Żyje tu coś? A więc Avan, zapewne to on. Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 NIestety, nikt nie zgadł To Cuddly Doggy i jej zapał do murzynów. Co do następnego snu, należy do...? Standardowo w moim śnie była Applejack. To coś mnie zaczyna prześladować, chociaż jabłka i ją uwielbiam. Mniejsza, stałyśmy na jakimś wulkanie, a wokół latały gryfy które chyba się czegoś naćpały. Potem skoczyłam w dół tego wulkanu (przecież jestem niezniszczalna, mogę skakać skąd chce xD) i spotkałam Kingę, Filipa i Mateusza z forum. A że wielbię gore, to oczywiście chwilę później na moich wesołych przyjaciół stoczyła się AJ i - mówiąc krótko, bez niedozwolonych opisów - wszystkich zabiła. Nie żebym kłamała, ale potem w tym śnie objawił mi się Bóg (w którego chyba nie wierzę…?) i oznajmił że kucyki są zajebiste. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts