Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Zastanowiłam się chwilę. - Może... Jakbyśmy znaleźli więcej tych... Umm... Pegasis... To może by nam pomogli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Są jeszcze Bronies, ale to są chłopacy, którzy lubią kucyki. Pegasis to dziewczyny. W kwaterz są jeszcze dwie pegasis i trzech bronies. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Och... Rozumiem... Wybacz... Powinnam wiedzieć coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Prócz tego, ze nie wiadomo, czy wrócisz do Equestrii, to raczej nie - rzuciła Ventress i skupiła się na machaniu kółkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Spuściłam głowę. Nie wiedziałam co dalej powiedzieć, więc milczałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Bolt wyjrzał przez okno. - Dojeżdżamy, teraz standardowa ostrożność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Spojrzałam na niego ze zdziwieniem. - Umm... Co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Trzeba zachować ostrożność, ponieważ ktoś może nas zobaczyć - powiedział, przyglądając się czemuś za oknem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Położyłam się na podłodze, czekając. Miałam nadzieję, że obędzie się bez żadnych incydentów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Po chwili samochodem zaczęło trząść, ale nikt się tym nie przejął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Skuliłam się lekko. Byłam trochę wystraszona, ale nikt nie przejął się tymi wstrząsami, więc starałam się nie okazywać strachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Po kilku chwilach wstrząsów samochód stanął. - Dobra, wysiadamy. Zero latania i czarowania - powiedział Bolt, wysiadając przez drzwi, które otworzyła Ventress. Za nimi rozciągała się bardzo wysoka trawa, która mogłaby cię zakryć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Po chwili wahania wyszłam na zewnątrz. Rozejrzałam się dookoła z ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Wszyscy prócz Ventress zaczęli się się przemykać trawą w stronę rozpadającego się budynku. Cały teren, na którym się znajdowaliście, otaczały drzewa. Jedynym miejscem bez trawy była piaskowa droga prowadząca do bramy. Zardzewiałej bramy. Samochód stał do niej tyłem, wiec nie trudno było się domyślić, że właśnie przez nią się dostaliście na ten teren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Po chwili ruszyłam za resztą. Podeszłam do idącego na końcu kucyka i zapytałam szeptem. - Co to za miejsce? Wygląda na opuszczone... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Prawie, tylko my tu mieszkamy - szepnęła Eris. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - A czy... Są tu gdzieś jakieś kucyki poza naszą siódemką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie mamy pojęcia. Chyba, że dwa bliźniaki-źrebaki siedzące w bazie można uznać za kucyki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Rozumiem... I siedzicie tutaj cały czas? Czym się tu zajmujecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Sprawdzamy, czy nikt inny nie przeniósł się na Ziemię, kryjemy się przed FOL... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - FOL? Co to jest? Czy to niebezpieczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - To grupa ludzi, którzy nienawidzą kucyków. Myślą, że kucyki chcą podbić ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Zatrzymałam się zaskoczona. - Zaraz... Co?! Nie, ja chcę tylko wrócić do domu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Nie ty jedna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Przecież to absurd! Skąd im to przyszło do głowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts