Posealor zwany Pose Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 (edytowany) Po chwili wahania postanowiłam wyjść. W głębi miałam cichą nadzieję, że nikt nie zauważy. Edytowano Październik 23, 2013 przez posealor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 Nikt nie zwracał na ciebie uwagi, wszyscy zaczęli pałaszować ciasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Wyszłam na zewnątrz i zaczęłam iść przed siebie bez zastanowienia. Nie zwracałam na nic uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 Jeden problem. Drzwi na zewnątrz były szczelnie zamknięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Rozejrzałam się, żeby upewnić się, że nikt mnie nie widzi, a następnie spróbowałam otworzyć drzwi magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 Nic. Magią nie otworzysz drzwi, które zostały zamknięte magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Pokręciłam głową, po czym usiadłam pod drzwiami. Nigdy nie uczyłam się łąmać innych zaklęć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 Wszyscy głośno pałaszowali ciasto, aż ty się zrobiłaś głodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Starałam się zignorować głód i wciąż uparcie siedziałam pod drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 Zaczęło ci burczeć w brzuchu. Zapach spalonego ciasta zrobił się nagle bardzo apetyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Nadal siedziałam w miejscu. Ponownie spróbowałam otworzyć drzwi, choć dobrze wiedziałam, że nic to nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 Nic. Wciąż nic. A ty byłaś coraz bardziej głodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Po jakimś czasie poddałam się. Niechętnie wstałam i ruszyłam powoli do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2013 Autor Share Napisano Październik 25, 2013 W środku wciąż cuchnęło spalenizną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Zatrzymałam się na progu i po chwili zapytałam niepewnie. - Hej... Zostało coś dla mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 26, 2013 Autor Share Napisano Październik 26, 2013 - Jasne - powiedziała Ferno, wychodząc z tłumu. Po chwili podała ci talerzyk z parującym ciastem. Tylko z wierzchu było spalone, pod skorupą było całkiem ładnie przypieczone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 - Dzięki. Wzięłam talerzyk, odwróciłam się i wróciłam pod drzwi. Tam usiadłam i zaczęłam jeść ciasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 26, 2013 Autor Share Napisano Październik 26, 2013 To, co nie było spalone, było całkiem niezłe. Ciasto miało smak biszkopta, ale wyglądało bardziej na murzynek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Zjadłam cały swój kawałek, po czym odłożyłam talerzyk na bok i wciąż siedziałam pod drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 Cisza. Nic się nie działo... Nuuuuuda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Położyłam się pod drzwiami, żeby było mi wygodniej i z nudów wyczarowałam sobie kopię samej siebie, żeby nie mówić do ściany. Po prostu mówiłam, sama nawet nie zdając sobie sprawy z tego co mówiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 Nic się nie działo. Przez okno wpadały promienie zachodzącego słońca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 W końcu westchnęłam, położyłam się na grzbiecie i skasowałam kopię. Przygotowywałam się do pójścia spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 28, 2013 Autor Share Napisano Październik 28, 2013 Pod drzwiami nie było wygodnie. Warto by wrócić do sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Po kilku chwilach wstałam i poszłam do salonu. Tam rozejrzałam się za jakąś poduszką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts