Nightmare Napisano Październik 28, 2013 Autor Share Napisano Październik 28, 2013 Wszystkie pufy zostały już zajęte, oprócz jednej koło szafki z grami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Bez zastanowienia podniosłam wolną pufę za pomocą magii i wróciłam z nią pod drzwi. Tam ułożyłam się wygodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2013 Autor Share Napisano Październik 29, 2013 Nie mogłaś zrobić nic innego, jak się przenieść gdzieś indziej, gdyż ze szpar między drzwiami i ścianą, wiało zimny powietrze/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Niechętnie przeniosłam się do kuchni i tam ułożyłam się pod ścianą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 Tu już było ci ciepło. Nie śniło ci się nic. Rano poczułaś pyszny zapach naleśników, jeszcze z zamkniętymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Leżałam jeszcze przez chwilę, po czym otworzyłam oczy i przeciągnęłam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 Przy kuchence stała Ventress, machając patelnią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Usiadłam na swojej pufie i przyglądałam się jej. Milczałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2013 Autor Share Napisano Październik 31, 2013 Całkiem mocno ci się chciało jeść i pić. Ventress nałożyła naleśniki na tacę i poszła z nimi do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Zawahałam się, po czym powiedziałam dość głośno. - Venterss... Zaczekaj chwilę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 - Chcesz naleśnika? - zapytała, odwracając się w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Pokręciłam głową. - Nie, nie mam ochoty na naleśnika... Mogę zrobić sobie kanapki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 - Jasne, składniki są w dolnej szufladzie - powiedziała i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Bez słowa zaczęłam robić sobie kanapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2013 Autor Share Napisano Listopad 3, 2013 Znalazłaś na szczęście kilka żonkili i stokrotek. Po chwili kanapeczki były już gotowe do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Usiadłam na swojej pufie i zaczęłam powoli jeść. W międzyczasie sprawdziłam czy okno w kuchni dało się otworzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2013 Autor Share Napisano Listopad 3, 2013 Nic. Wszystko było zamknięte na cztery spusty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Skończyłam jeść i siedziałam dalej na pufie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2013 Autor Share Napisano Listopad 3, 2013 Chyba powinnaś znaleźć sobie jakieś zajęcie... Ta nuda jest zabójcza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Zaczęłam chodzić po domku w poszukiwaniu innych okien. Za każdym razem gdy jakieś znalazłam, to sprawdzałam czy da się je otworzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 Wciąż nic. Jednak wszyscy ci się dziwnie przyglądali, gdy próbowałaś otworzyć okno koło nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Zignorowałam ich. Po sprawdzeniu wszystkich okien poszłam do jakiegoś pokoju i zamknęłam się w nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 Po chwili ktoś do nich zapukał. - Zaufaj nam. To wszystko jest zamknięte dla naszego dobra. Gdyby ktoś się tu dostał, pewnie by na nas eksperymentowali. Zrozum, nikt nie może się ot tak szwendać po podwórzu - powiedziała Ferno, głosem stłumionym przez drzwi, gdy ty zamknęłaś się w toalecie. Po chwili odeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Nie odpowiedziałam i wciąż siedziałam w miejscu. Byłam zła na tą całą sytuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 Nic się nie działo. Właściwie, co fajnego można robić w kiblu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts