Posealor zwany Pose Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Po jakimś czasie stworzyłam kopię mrówki i wysłałam ją żeby sprawdziła sytuację w domu. Chciałam wiedzieć kto gdzie jest i co kto robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 Większość siedziała w głównym pomieszczeniu, ale Ventress nie było w całym domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Wyszłam z łazienki, poszłam do salonu i usiadłam w rogu pamieszczenia. Przypatrywałam się reszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 Aktualnie Ferno kłuciła się z bliźniakami o to, kto powinien dostać punkt w jakiejś grze, której tytuł ominął twoje uszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Wciąż siedziałam w rogu pomieszczenia i czekałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Na serio juz się nudno robiło od tego unikania reszty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Po jakimś czasie stworzyłam kopię motya i wysłałam go, żeby latał nad Ferno i bliźniakami, by obserwował dla mnie ich grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Po chwili wznowili poruszanie dziwnymi pionkami po dziwnej planszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Wciąż siedziałam w kącie i przez motyla obserwowałam ich grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Po chwili ponownie zaczęli się kłócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Skasowałam kopię i zaczęłam rozglądać się za jakimś zajęciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 I wciąż nuda. Oczywiscie, było mnóstwo gier planszowych, a w kącie leżała góra pluszaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Czy w tym domu nie było nic ciekawego do roboty? Wstałam, poszłam do kuchni i postanowiłam zrobić sobie coś jeszcze do zjedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 Po chwili miałaś przed sobą miskę płatków owsianych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Usiadłam przy stole i zaczęłam jeść powoli. Rozmyślałam nad różnymi rzeczami, przez co nie za bardzo zwracałam uwagę na to co się dzieje dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2013 Autor Share Napisano Listopad 7, 2013 I po chwili byłaś najedzona. No cóż... Trzeba wreszcie coś porobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Wpdałam na pewnien pomysł. Wzięłam jeden stołek i poszłam z nim do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2013 Autor Share Napisano Listopad 7, 2013 Po chwili już stałaś obok kibelka ze stołkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Postawiłam stołek pod oknem, stworzyłam kopię samej siebie, po czym ruszyłam z powrotem do kuchni. Starałam się, żeby nikt mnie nie zauważył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2013 Autor Share Napisano Listopad 7, 2013 Nikt nie zwracał na ciebie uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Weszłam do kuchni, usiadłam pod oknem i wykorzystując moją kopię w łazience spróbowałam podnieść magią stołek, który tam zostawiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2013 Autor Share Napisano Listopad 8, 2013 Poszło to z łatwością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Zawahałam się, po czym rzuciłam stołkiem w okno, próbując wybić szybę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2013 Autor Share Napisano Listopad 8, 2013 Stołek odbił się, jakby to była guma i opadł bezgłośnie na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Byłam wściekła, czułam się tutaj jak w więzieniu. Wciąż uderzałam krzesłem w okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts