Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Nic. Nawet garnki nie przebiły hałasu, który powstał na polu bitwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Zaczęłam tłuc się jeszcze głośniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Tym tylko spotęgowałaś hałas, a nikt cię nie zauważył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Po chwili odrzuciłam garnki i zaczęłam magią ściągać do siebie poduszki. Miałam nadzieję, że się uspokoją jak im braknie amunicji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Klapa. Jak zabrakło im poduszek, to zaczęli rzucać kartami do gry, pionkami, planszami, warcabami, iluzjami noży i czym bądź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Miałam już dość. Wróciłam do kuchni, magią wzięłam stołek i zaczęłam tłuc nim w okno. Nie zamierzałam przestawać, dopóki nie będzie jakiegoś efektu. Nawet jakbym miała robić to do wieczora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 I robiłaś to do wieczora. Okna chyba były pancerne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 W końcu rzuciłam krzesłem o ścianę i położyłam się na podłodze. Dyszałam za zmęczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 (sorry, zapomniałam ;_; ) Cisza. Nikt nic nie zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Po kilku minutach, gdy trochę odpoczęłam, wstałam i zaczęłam robić sobie kolację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Znalazłaś ocalały kawałek ciasta Ferno. Reszta magicznie zniknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Nie miałam ochoty na ciasto. Szukałam jakichś warzyw, żeby zrobić sobie sałatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Nic. Pusta lodówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Westchnęłam. Chcąc niechcąc wzięłam się za ciasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Smakowało nawet nieźle, prócz miejsc spalonych, które nie były już takie dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Po zaspokojeniu głodu poszłam poszukać jakiegoś pokoju, w którym mogłabym się przespać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Znalazłaś swoją pufę w kącie kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Bez namysłu położyłam się na niej, nawet nie przenosząc jej nawet w inne miejsce i próbowałam zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Nie bardzo. Było ci strasznie gorąco, bo nagle włączyły się grzejniki w kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Po chwili wzięłam swoją pufę i zaczęłam szukać jakiegoś pustego pomieszczenia. Nawet jakbym miała spać na strychu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Niestety, w tak małym domku nie było strychu. Chłodniej to już chyba było tylko w lodówce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 (Szuka DOWOLNEGO pustego pomieszczenia. Strych to był przykład.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 (wiem xP w kuchni było puste miejsce, ale się gorąco zrobiło) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 (A nie ma innych odludnych pomieszczeń?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 (Wszędzie albo kto spał, albo się lał.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts