Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 (No to trzeba było to napisać. -,- ) Niechętnie wróciłam do kuchni i ułożyłam się w jakimś kącie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Mimo duchoty jakoś zasnęłaś. Rano nie zrobiło się lepiej i wszyscy narzekali na brak wody, aż Ventress poszła do sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Gdy tylko Ventress wyszła, wzięłam swoją pufę i ułożyłam się pod wyjściowymi drzwiami. Czekałam na jej powrót. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Gorąco... Gorącoooo... Wszyscy dyszeli i robili zawody, kto dłużej w tym dniu wytrzyma bez wody. Bliźniaki od razu się wypisały i wyduły chyba ze trzy litry na głowę z kranu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Mimo dyskomfortu siedziałam wciąż pod drzwiami. Nie zamierzałam odpuścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Po twoich myślach zaczęło skakać jedno słowo. Woda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 W końcu stworzyłam kopię samej siebie i wysłałam ją do łazienki. Mogłam użyć magii, żeby napełnić wiaderko wodą, ale musiałam coś widzieć, a nie zamierzałam się ruszać z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Eeee... Wielu oprócz bliźniaków już się poddało w zakładzie, więc łazienka była oblegana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Po chwili namysłu posłałam kopię do kuchni. Tam też był kran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Po chwili kopia wróciła do ciebie ze szklanką wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Wzięłam szklankę, wypiłam połowę, po czym resztę wylałam sobie na głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Trochę ściekło na podłogę. Gdy wylałaś wodę na siebie, na kilka sekund poczułaś ulgę, a potem gorąco stało się jeszcze potężniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Po chwili wysłałam kopię po więcej wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 I tak co chwila oblewałaś się wodą, robiło się na moment lepiej, a potem jeszcze gorzej niż wcześniej. Pod tobą zrobiła się kałuża wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 W końcu kazałam kopii przynieść miskę wody. Dość sporą, żebym mogła zanużyć w niej głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Wszystkie miski były już zarezerwowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Miskę, garnek, wiadro... Szukałam czegokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Wszystko zostało już powybierane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Nazbierałam kilka szklanek i przyniosłam sobie zapas wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 ...Które szybko zniknęły, na zmianę na twojej głowie i w twoim gardle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Wysłałam kopię po więcej wody. (Weź trochę bardziej do przodu tą akcję przesuń, bo stoimy w miejscu.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 (nie ma tu za bardzo, co się dziać) Kopia wywaliła się w drodze do ciebie i wylała na ciebie wielki garnek wody. Po chwili znowu stało się gorąco jak w piekle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 (No to przesuń do powrotu Ventress, bo ja też nie mam co robić.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 W końcu Ventress wróciła. Jednak, gdy tylko zobaczyła zalaną podłogę, kazała wszystkim wziąć mopy i pościerać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Zanim Ventress zamknęła drzwi spróbowałam wybiec na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts