Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Nie udało się. Jakaś magia cię chwyciła i odciągnęła od drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Hej, co jest... Vantress! Ferno! Ktokolwiek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 To Eris cię odciągała od drzwi. - Zrozum, jeśli stąd wyjdziesz, zginiemy wszyscy. Nie możemy się poświęcić dla jednej smarkuli, która chce pooddychać świeżym powietrzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Spojrzałam na nią z niezadowoleniem. - A niby dlaczego mamy zginąć? Co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Zapomniałaś, co było na początku?! - skrzyczała cię. - Jeśli się pokażesz, wskażesz ludziom naszą kryjówkę, przez co wszyscy zostaniemy skazani na sekcje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Tak, już idę im pokazać gdzie się ukrywacie! Masz mnie za idiotkę?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - A ty mnie?! Przecież oni nie potrzebują twoich wskazówek. Wystarczy, że sąsiedzi cię tu zobaczą i już po nas! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Mam tego dość! Trzymacie mnie tu jak więźnia, tak samo jak oni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Ale my nie mamy zamiaru cię pokroić! - wrzasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Tak? A co chcecie zrobić? Trzymać w zamknięciu do śmierci?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Do odnalezienia jakiegokolwiek znaku od Celestii! - wrzasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 - A do tego czasu będziemy czekać w zamknięciu, tak? Myślisz, że Celestia sama się tu pojawi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Nie mamy wyboru - powiedziała na koniec Eris. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Pokręciłam głową. - Mylisz się, mamy wybór. Zamiast czekać aż pojawi się droga do domu, powinniśmy tej drogi poszukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Czy ty jesteś głucha?! Przed chwilą powiedziałam ci, że każda próba wyjścia na zewnątrz to samobójstwo, a ty dalej mówisz, że mamy wyjść! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Świetnie. To mnie wypuść. Wolę zginąć szukając drogi do domu niż siedzieć tu w zamknięciu czekając nie wiadomo na co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Czy na serio jesteś taka głupia?! Jedno twoje kopytko na zewnątrz to skazanie nas wszystkich na śmierć, a Ventress na więzienie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Poważnie? Wcześniej jakoś wychodziliśmy na zewnątrz. Przyszliście po mnie, jakoś wcale się nie kryjąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - WCALE SIĘ NIE KRYJĄC?! Przez tą akcję straciliśmy jednego z naszych! Tylko dla takiej smarkuli jak ty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Przez chwilę milczałam. W końcu odwróciłam głowę i powiedziałam cicho. - Nie wiedziałam... Przepraszam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - To najpierw się dowiaduj, potem nas oskarżaj - warknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Przepraszam... Ja... Po prostu źle się czuję w zamknięciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Klacz jeszcze fuknęła na ciebie jak kot i odeszła do innego pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Usiadłam pod drzwiami i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Nikt ci tego nie powiedział. Wszyscy po wybuchu Iris ucichli i zaczęli grać w warcaby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts