Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Po jakimś czasie poszłam do kuchni, wpełzłam pod stół i tam próbowałam trochę odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Duchota nagle ustała. Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki temperatura wróciła do normy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Leżałam zwinięta w kłębek i nie zwracałam na nic uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Nic. Cisza. Nawet Ventress nie chodziła po kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (I co, mam się powtarzać? Jak nic się nie dzieje, to może przesuniesz do momentu kiedy coś się wydarzy?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Meh -_- Nie byłaś głodna, ani spragniona. W ogóle wszystkie potrzeby miałaś wypełnione. Za wyjątkiem zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Nie miałam nastroju na zabawę. Po prostu leżałam i nic nie robiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Więc cisza. Nudy, nudy, nudy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 (WIem, że to co teraz napiszę należy do twoich obowiązków, ale nie dajesz mi wyboru. :/ ) Przez kilka godzin leżałam i nic nie robiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 (a tam. ja nie daję? to ty nie chcesz nic robić.) Dookoła zgasły światła i nastała cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 (No bo ona nic nie robi. Nie ma nastroju. Ale to ty powinieneś przesuwać czas.) W końcu zrobiłam się głodna, wyszłam spod stołu i zaczęłam szykować sobie coś do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 No i po paru minutach miałaś przed sobą gotową marchewkę. Nic innego nie było, a umyć ją w ludzkim zlewie to nie łatwa sprawa. (jak ktoś nic nie robi, to sesja nie ma sensu, bo wtedy ani MG, ani gracz nie czują z niej radości.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 (Ale czasami ktoś nic nie robi przez jakiś czas, prawda? Jak na przykład będę film oglądać, to nie będziesz przez kilka postów pisać "Film leci.", prawda? I takie pytanie... Ona cały dzień w kuchni siedzi, a nikt nie przychodzi nic zjeść?) Mimo wszystko musiałam użyć tego zlewu, pomagałam sobie trochę magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Ok, z magią się udało. I po chwili miałaś przed sobą umytą marchewkę. (1. Napisze: "Idzie oglądać film" to ja piszę, że ogląda, o czym był i jak na koniec się czuła. W jednym poście. 2. Mógł pegaz wlecieć.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Wróciłam pod stół i zaczęłam chrupać sobie marchewkę powoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Po chwili marchewka została zjedzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Zwinęłam się w kłębek i próbowałam zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Nie mogłaś. Zamiast snu przychodziły obrazy tajemniczego kucyka, który zaginął podczas akcji ratunkowej dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Przez kilka chwil starałam się zasnąć, ale w końcu poddałam się. Wstałam i zaczęłam szukać jakiegoś zajęcia. Sprzątanie, zmywanie naczyń, pranie... Cokolwiek, byle odciągnąć myśli od tamtego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Nic. Wciąż myślałaś o nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Po jakimś czasie stanęłam pod ścianą, oparłam o nią głowę i powiedziałam cicho. - Daj mi spokój... To nie moja wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Z tego wychodził łańcuszek. Gdybyś nie weszła do portalu, nie znalazłabyś się w tym świecie. Gdybyś się nie znalazła w tym świecie, nie porwaliby cię. Gdyby cię nie porwali, nikt nie musiałby iść ci z pomocą. Gdyby nikt nie musiał iść ci z pomocą... Nikt by nie zginął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Nie chciałam, żeby komuś coś się stało. To naprawdę nie była moja wina. Podeszłam do okna, chcąc spojrzeć na niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Niebo było szare, padało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 - Dlaczego to musiałam być ja? Celestio, pomóż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts