Nightmare Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Wydawało ci się, że na moment przez chmury przebił się promyk słońca, ale po chwili znowu zniknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Uśmiechnęłam się lekko, uznając to za dobry znak od Celestii. Usiadłam na podłodze, położyłam głowę na parapecie i oglądałam widoki za oknem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Szaro, mokro i zimno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Po kilku chwilach wróciłam do kuchni i położyłam się pod stołem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 I znowu te obrazy i nuda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Starałam się myśleć o czymś innym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 Nic. Wciąż myśli zaprzątał ci tajemniczy kucyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Wstałam i zaczęłam szukać kogoś, z kim mogłabym porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 Wszyscy albo spali, albo jedli, albo coś robili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts