Saper9 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Fic jest pro,wciąż czekam na desant na Canterlot,orkowe pancerfury i liczę na to,że inkwizycja(nie znam się na Warhammerze,jeśli się mylę poprawcie mnie) będzie próbowała wprowadzić kult imperialny na ziemi(pojedyncza statua/posąg imperatora większy niż Jezus w Świebodzinie i Rio de Janeiro) (Swoją drogą,ciekawe jak by wyglądał Harlem Shake space marines ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Kiedy będzie następny rozdział, bo nie mogę się doczekać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Nowy rozdział będzie, jak znajdę odpowiednią ilość weny. Mam już ok. połowę, ale nie bardzo chce mi się to kończyć. Amen, Emperor protects. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Trochę długo ta wena się zbiera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Hm, lud się dopomina, więc trzeba głośno powiedzieć to, czego niektórzy już się domyślają. Otóż ff ma obecnie status porzuconego i czeka na lepsze czasy, które nadejdą prawdopodobnie po zakończeniu Ad maiorem, choć równie dobrze może to nastąpić gdzieś w okolicach zimy 2016. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabcok Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Porzucenie tego ff jest HEREZJĄ! Za mniejsze przewinienia karano śmiercią w imię IMPERATORA! Miejmy nadzieję, że ktoś kto ogarnia WH40k przejmie tego ff. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Ciekawe czy eliksir zadziałał by na Imperatora. Pewni był by alicornem w końcu jest prawie Bogiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Szkoda że fik nie jest już pisany. To właśnie dzięki niemu odkryłem mroczny świat 41 milenium. Znaczy niby wcześniej wiedziałem że gdzieś tam jest coś co zwie się Warhammer 40k ale dopiero po przeczytaniu tego zainteresowałem się tym na poważnie. I tak zostałem fanem "młotka". Gandzia to twoja wina ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Szkoda? Przeca to wybitnie słabe opowiadanie jest. Poza jednym-dwoma dobrymi dialogami nie ma tu nic ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Gdyby te wojska które były w drugim rozdziale przyleciały na Ziemię i portal się za nimi zamkną to doszło by pewnie do takiej samej lub podobnej wojny jak była na Kronusie(W sumie siły był by podobne: Nekroni, Eldarzy, Tau, Imperium, Orkowie, Chaos). Oczywiście z innym wynikiem. Wtedy dopiero było by ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 *pada na kolana* Błagam! Niech ktoś, kto się orientuje w Warhammerze weźmie się za pisanie tego fica. To jest zbyt dobrze rozpoczęte, aby tą opowieść przerwać. *wstaje* Orki najlepiej podsumowały całą akcję. Pytanie do autora: gdzie mieszkasz? Przyjadę do ciebie i będę stał nad tobą niczym kat nad grzeszną duszą, dopóki nie skończysz jak nikt inny się za to nie weźmie. Ave budyń! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 Archiwizuje. Dokumenty w koszu. Zainteresowanych lekturą proszę o kontakt - fanfik znajduje się w moim archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts