Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Żołnież obrucił się i krzak zaczął płonąć wraz z twoim ogonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 -Auć-grunt że był śnieg. Ogonek ugaszony a ja wracam do ogniska (miejsca gdzie zaczęła się walka). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Nie mogłeś nawet się zbliżyć. Dwa Podmieńce wiał z workiem, a trzeci cię ostrzeliwał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 "Wrócili" pomyślałem i poleciałem pewien kawałek w stronę wolną od podmieńców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Trzeci zaniechał ostrzału i pomógł kompanom. Porzucili worek, a ten z rozerwanymi skrzydłami podniósł łeb i wysyczał coś w rodzaju "Jeszcze się spotkamy i wtedy to ja ci rozerwę skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 "Od zemsty to ja tu jestem" pomyślałem i poszedłem dalej co jakiś czas zerkając czy nikt za mną nie idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Po chwili przypomniałeś sobie o worku zostawionym przez Podmieńce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 -asz...-zawróciłem i powoli zbliżałem się w stronę obozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Coś w worku wierciło się i piszczało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Rozejrzałem się dokładnie po okolicy w poszukiwaniu jakiś zmiennokształtnych istot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Podmieńce już dawno odleciały z rannym towarzyszem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Podszedłem do worka i lekko go przeciąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Z worka wyskoczył przerażony Aion. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 -co jest co ty tu robisz?-spytałem z niedowierzaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - T-ty?! - krzyknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 -Nie Celestia! No kto jak nie ja! co?-odpowiedziałem przyjacielowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Aion skoczył na ciebie i mocno przytulił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 (skoczył bez "a") -No ja też się cieszę że cię widzę. Czekaj.-poszukałem sera w torbie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Aion zaczął cię tulić i ściskać tak, że prawie nie mogłeś oddychać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -Argchhh.... aaa!.... puść!... pom...-Mówiłem kiedy mogłem i cały czas starałem się od niego oderwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Aion w końcu poluźnił uchwyt, ale nie puścił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Mogłem oddychać więc powiedziałem -Cześć stary miło mi cię widzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Jak ja cię dawno nie widziałem! - wykrzyknął Aion, nie puszczając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -eee... dwa, może trzy dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Mi się to wydawało wiecznością! - krzyknął prosto w twoje ucho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts