Arceus Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 "war mode: on" Wziąłem herbatę i usiadłem w fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Herbata była gorąca i pyszna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Prawie zapomniałem o chęci wysadzenia czegoś. Odłożyłem kubek na miejsce i nie myśląc o niczym poszedłem spać. Druga noc (i kilka innych też) bez snu daje się we znaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Wciąż nie mogłeś zasnąć przez obrazy Aiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Pomyślałem w tedy "Zecora" wziąłem płaszcz i torbę i zygzakiem (jak po ostatniej imprezie u Pinkie) poleciałem mnie więcej w kierunku domku Zecory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 (wiesz, że jesteś w Canterlot, a Zecora jakiś dzień drogi od Canterlot?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 (Ech mam tę świadomość) Wylądowałem w jakimś podejrzanie cichym miejscu. "Chyba nie wywaliłem mapy Equestrii." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 (pogubiłam się -_- wychodzi z domu i znajduje się w podejrzanie cichym miejscu?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 (wyjaśniam "i zygzakiem... poleciał... w stronę domku Zecory." a lecę nie najwolniej.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 (gdyby leciał wolno to dwa dni do Zecory -_-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 (skupmy się na mapie: mam ją czy została w domu. tak czy siak jestem w drodze. -_-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 (logiczne to to nie jest -_-) Niestety okazało się, że w pośpiechu zapomniałeś mapy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Położyłem się na polance (tak to to podejrzanie ciche miejsce) i pomyślałem: "dziadek mawiał: jak ni możesz zasnąć licz owce.".rozejrzałem się po okolicy "ale owiec to tu nie ma" spojrzałem w niebo "a to gwiazdki policzę" -jeden, dwa, trzy, ... . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 ( MG ustala, gdzie jesteś, ty tylko co postać chce zrobić) Wciąż nie mogłeś zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Powlokłem się dalej w kierunku Zecory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Kiedy tam dotarłeś, już świtało. Kolejny pech: Brak Zecory w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Stanąłem pod drzewem wyjąłem nóż i rozejrzałem za jakąś gałązką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Drzewo jak drzewo, miało mnóstwo gałęzi, tych grubych i tych cienkich. Na ziemi również leżało kilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wziąłem jedną gałązkę z ziemi i zacząłem strugać coś co mogło by zastąpić łucznikowi strzałę. (tak, łuku nie mam przy sobie, ale strzałę mogę wystrugać.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Po kilku sekundach wyszło ci coś na rodzaj krótkiej strzały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 -O fajnie może jeszcze jedna do powrotu Zecory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Zanim druga strzała została zrobiona, pomiędzy drzewami pojawiła się sylwetka znajomej zebry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 -O fajnie, jest Zecora. Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Witam cię, mój drogi. Co cię sprowadza w me progi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 -Potrzebuje dwóch rzeczy: eliksiru na sen i informacji o podmieńcach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts