Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Eliksir na sen jest, ale informacji brak. Nie mogę ci nic powiedzieć, ponieważ sama nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 -A chociaż jakaś mapa Changei? Podała byś mi eliksir? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Wypij eliksir ten, a przyjdzie zaraz sen. - podała ci butelkę z fioletowym eliksirem. - Mapy nie mam ja, za to Twilight Sparkle mapę ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -O świetnie! Bardzo ci dziękuje, a i jeszcze jedno gdzie znajdę tą Twilight?-wziąłem fiolkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Mieszka w bibliotece w Ponyville, to domek w drzewie, znajdziesz go w mig. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 -O dziękuję, do zobaczenia.-odszedłem w kierunku Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Po chwili zobaczyłeś Ponyville, niewielkie miasteczko. Powoli budziło się do życia, kucyki wychodziły na zakupy, do pracy lub odprowadzały źrebaki do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Pomyślałem wtedy "jak ja tu znajdę tą jedną Twilight? Co mówiła Zecora? Jakiś domek na drzewie..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 W centrum Ponyville zobaczyłeś drzewo. Miało drzwi i okna, a na jednej gałęzi był powieszony szyld z rozłożoną książką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 *półgłosem*-To pewnie tu.-zapukałem do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ciche "proszę" dobiegło zza drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Powoli wszedłem do środka. -Jest Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Zobaczyłeś fioletową alicorn siedzącą przy biurku. - W czym mogę służyć? - zapytała, nie odrywając wzroku od książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 -To ty jesteś Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Tak, nazywam się Twilight Sparkle. Chyba ciebie jeszcze nie spotkałam. Jak się nazywasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 -Jestem Arceus, pochodzę Canterlotu i szukam mapy Changei. Słyszałem że jedną masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Mapy samej Changei nie mam, ale mam mapę jak tam dojść - powiedziała i zaczęła magią przeglądać książki na półce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 -Leprze to niż nic. Mogę pożyczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Oczywiście. - zdjęła z półki kilka książek i sprawdziła ich tytuły. Poszukiwania mapy mogły trochę potrwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Cierpliwie poczekałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Znalazła jakiś zwój i ci go podała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 -Dzięki-wyszedłem i zacząłem przeglądać zwój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Na środku był napis "Wielkie równiny". W prawym górnym rogu był czarny pasek oznaczający granicę Changei, na dole były Kryształowe góry jako granica Equestrii, a z lewej Królestwo Gryfów. Nad nim Ziemie Zebr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Pomyślałem: "Jeśli się pośpieszę to jeszcze dzisiaj powinienem dotrzeć do granicy Changei. Jednak po drodze wlecę do domu." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 (you're kidding. you're kidding, right?) - Po co chciałbyś iść aż do Changei? To w końcu co najmniej tydzień na skrzydłach - powiedziała Twilight, wychodząc do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts