Arceus Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 -Porwali mi przyjaciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Acha... To smutne. Trzymaj. Podmieńce tego nie znoszą. - podała ci woreczek. Wydobywał się z niego straszliwy odór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Lekko zmieszany-dzięki.-z pewnym bólem wziąłem woreczek.-Co to właściwie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Smocza zguba. A dokładniej wywar z jej korzeni. Dostałam od Zecory i mam jeszcze dwa worki. - uśmiechnęła się krzywo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 -Aha, to do zobaczenia.-wyszedłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 (wcześniej już wyszedłeś) Smród wydobywający się z worka był okropny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 W pewnej odległości od domu Twilight -Co z tym zrobić?!-zacząłem szukać czegoś w torbie co mogło by pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Mogłeś po prostu mocniej zacisnąć worek, ale nie miałeś żadnego sznurka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -A to pech.-wsadziłem woreczek dość głęboko w torbę i zawróciłem w kierunku domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Smród wciąż był wyczuwalny. Powinieneś za kilka godzin dotrzeć do domu. Zaburczało ci w brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Normalnie zignorował bym to i leciał dalej, ale ponieważ jabłka+Smocza zguba=??? postanowiłem wylądować i zjeść jakieś jabłko puki jeszcze coś z niego zostanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Po kilku chwilach byłeś syty, ale zmęczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Stracone noce dawały się we znaki, położyłem się na ziemi i spojrzałem w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wciąż nie mogłeś zasnąć, pomimo chęci i zmęczenia. Światło słońca również nie pomagało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Chociaż nie śpię to odpoczywam. "Prześpię się w domu" pomyślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Powoli zapadała noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Dość ciemno ale lecę dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Skrzydła cię bolały i nastawał świt, kiedy dotarłeś do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 ->kilka słów< idę spać.-wgramoliłem się do domu, do łóżka i wziąłem kilka łyków eliksiru z fiolki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Po chwili zasnąłeś. Kiedy się obudziłeś, księżyc był wysoko na niebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 -no nareszcie trochę snu! w drogę.-poszukuję jakiegoś sznurka i ubieram płaszcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Znalazłeś linę. Noc była pochmurna. Mając mapę i odpowiednie zaopatrzenie powinieneś po kilku dniach dotrzeć do Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 To wszystko spakowane. Wyruszyłem w drogę energicznym marszem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Noc była chłodna, a jedyne ubranie, jakie miałeś było w praniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 "Kłus na rozgrzewkę nie zawadzi." pomyślałem i przyśpieszyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts