Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Po chwili dotarłeś na stację. Teraz powinieneś pojechać do Crystal Empire, a następnie przez góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Podszedłem do rozkładu jazdy i sprawdziłem kiedy następny odjazd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Następny pociąg odjeżdża za 34 minuty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 W tym czasie pójdę po bilety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Zapłaciłeś jedynie monetę za bilet. Niedługo potem na stację zajechał pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Wsiadłem do pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 W środku było tłoczno i duszno, ale znalazłeś wolną ławkę. W rogu siedziały trzy czare postacie. Obok nich leżał sporych rozmiarów worek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Zobaczyłem w tym coś znajomego, coś czego od dość dawna nie widziałem, zaciekawiło mnie to. Przysłuchałem się ich rozmowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Postacie co jakiś czas syczały coś w innym języku. W pewnym momencie worek się poruszył, jakby coś, co w nim siedziało, chciało wyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 "Ciekawe co, a raczej kogo trzymają w worku i po jakiemu oni gadają?" pomyślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Jeden podniósł kopyto i wysyczał coś. Płaszcz zsunął mu się z tego kopyta, ukazując dziury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Tak jak myślałem... pójdę za nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Postacie z workiem jednak nie zamierzały wysiąść na stacji Crystal Empire, na której właśnie stanął pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Bądź co bądź to podmieńcy i chyba wiedzą jak wrócić z "bagażem" do siebie. Pojadę dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Postacie wzięły worek i wysiadły na stacji Królestwo Gryfów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Wysiadłem i usiadłem na dworcu niby czekając na inny pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Syknęły coś między sobą i zrzuciły płaszcze. Podmieńce. Następnie poleciały nad pociągiem w stronę Równin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Wyjąłem mapę żeby sprawdzić ich ewentualną drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Wyglądało na to, że leciały w stronę Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Z pewnym odstępem poleciałem za nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Po kilku minutach wylądowali na ziemi. Worek jęknął, a Podmieńce rozpaliły magią ognisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Wylądowałem w pewnym odstępie do nich i wyjąłem nóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Podmieńce sprzeczały się w swoim języku. Trzymały jednocześnie butelkę z czymś różowym, ni to płyn, ni to gaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Postanowiłem poszukać jakiegoś kamyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Obok leżał kawałek sopla, który najwyraźniej odpadł z oblodzonego drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts