Arceus Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Rzuciłem sopel w kierunku jednego z podmieńców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Obrócił się i syknął w twoją stronę. Nie wyglądał na zadowolonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Schowałem nóż za plecami i czekałem aż podejdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Podmieniec wzniósł się w powietrze, obnażył róż i poleciał w twoją stronę. Zielona aura otaczała przód jego ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Odskoczyłem na bok i machnąłem nożem w jego stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nóż stopił się przy ułamkowo-sekundowym zetknięciu z aurą. Podmieniec uderzył w ziemię obok ciebie. W tym miejscu powstał krater. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Walnął w ziemię, a ja szukałem gdzie leży jego nóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Niedaleko leżał upuszczony sztylet. Podmieniec wstał i potrząsnął łbem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Chwyciłem sztylet i znowu zaatakowałem lekko oszołomionego podmieńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Zmiennokształtny odleciał, ale nóż zahaczył o jego skrzydło. Nie popłynęła krew, ale Changeling krzyknął z bólu. Spadł ciężko na ziemię jęcząc, a reszta wyjęła kusze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Pobiegłem za spadającym uciekając przed jego kumplami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Jeden odrzucił kuszę i podbiegł do leżącego i jęczącego towarzysza. Wziął go w kopyta i odleciał dalej od pola bitwy. Jedyny Podmieniec z kuszą prawie trafił twoje kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 "zdobędę tą kuszę" pomyślałem. Postanowiłem zaatakować kiedy wystrzeli ostatnią strzałę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 Niestety, dookoła atakującego Podmieńca lewitowały trzy kołczany strzał. Kusza leżała za daleko, do tego jedna ze strzał trafiła cię w tylne kopyto. Ból był potworny, a krew zabarwiała śnieg pod tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Odleciałem na bezpieczną (jak mi się zdaje) odległość i postanowiłem zająć się raną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 Strzała łatwo wyszła, ale gorzej z zatamowaniem krwi. Ciekła strumieniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Postanowiłem znaleźć jakiś bandaż czy coś co mogło go jako tako zastąpić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 Udało ci się jakoś zakryć ranę strzępkiem materiału, który oderwał się od płaszcza Podmieńców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 "o fajnie ale tak właściwie gdzie jestem?" Wyjąłem mapę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 Mapa została przebita przez kolejną strzałę Podmieńca. Kilka następnych uderzyło w śnieg obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 "jakie oni im płacą pieniądze?"Pomyślałem i pobiegłem dalej po czym wlazłem na drzewo i zaczaiłem się wśród gałęzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Obok ciebie gałąź zapłonęła na turkusowo. Kilka innych ognistych strzał uderzyło w konar, a płomienie powoli lizały korę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Skoczyłem (albo poleciałem) na inne drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Niestety, dookoła nie było więcej roślin wyższych od krzewów. Kilka strzał śmignęło za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Wpadłem w krzaki za podmieńcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts