Metis Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Dzięki jest super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter.Fly Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Mogłabym sygnaturkę z Kryształowym Kucykiem? Najlepiej takim jakiego mam na awku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ogłoszenia parafialne Witajcie! Z wielką przykrością oświadczam, że wszystkie zamówienia , które teraz mam na głowie zostają zresetowane! Teraz kiedy mam czyste konto możecie zamawiać sygnaturki i awatary ale na ustalonych zasadach: 1. JA wybieram vektory do zrobienia sygnaturki czy awatara. Ty tylko podaj mi z czym ma być. 2. Trzeba podać co dokładnie ma być na sygnaturze/awatarze 3. NIE WYKONUJĘ rysunków kucyków na zamówienie (aczkolwiek okazjonalnie mogę...) No i to chyba wszystko...trzy proste zasady Pozdrawiam! ~Sym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Czy mogłabym prosić o Avatara z kucykiem jak na moim tymczasowym Avatarze Kucyk powinien być leżący tak jak tu: http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu?t=Twilight%20Sparkle obrazek nr. 5 oraz z jakimiś roślinkami po bokach: http://forum.fge.com.pl/showthread.php?tid=313 obrazek nr.3 aaa... i czy możesz zrobić sygnaturkę z Luną z taką grzywą: http://mylittlepony22.pinger.pl/m/12825011 obrazek nr.2 Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez kosiara120 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Czy mogłabym prosić o Avatara z kucykiem jak na moim tymczasowym Avatarze Kucyk powinien być leżący tak jak tu: A taka mniejsza prośba... możesz zrobić sygnaturę? Księżniczka Luna najlepiej śpiąca ale z taką grzywą: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRb6OlJnZzY4SMgRUybKxHj6UF5yg_1tFViQ-JOBi-59c4R_sk3 Z góry dziękuje Mogłabyś wziąć ten dłuuugi link w spoiler? ._. Co do zamówienia...na razie chcę zrobić sobie przerwę w rysowaniu kucy ale sygnaturkę jak najbardziej wykonam Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Symphony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Mogłabyś wziąć ten dłuuugi link w spoiler? ._. Co do zamówienia...na razie chcę zrobić sobie przerwę w rysowaniu kucy ale sygnaturkę jak najbardziej wykonam ok i sorry za ten post, już poprawiłam aaa... i jeszcze jedno, czy znasz kogoś kto mógłby podjąć się zadanie zrobienia awatara? Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Skoro mówisz, że zamówienia są zresetowane, to ja piszę od nowa na nowych zasadach. To tak. Poproszę sygnaturkę, tylko nie maksymalny rozmiar, żeby dało się jeszcze napisać kilka wyrazów pod spodem. Sygnaturkę proszę z kotwicą na jakimś grafitowym tle, może być również dodany inny wektorek marynarski :3 Jeżeli to nie byłby problem to dodałabyś tam napis "I am a sea pony"? Dziękuję z góry 80 post! Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Leah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Skoro mówisz, że zamówienia są zresetowane, to ja piszę od nowa na nowych zasadach. To tak. Poproszę sygnaturkę, tylko nie maksymalny rozmiar, żeby dało się jeszcze napisać kilka wyrazów pod spodem. Sygnaturkę proszę z kotwicą na jakimś grafitowym tle, może być również dodany inny wektorek marynarski :3 Jeżeli to nie byłby problem to dodałabyś tam napis "I am a sea pony"? Dziękuję z góry 80 post! Zrobi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 kosiara120 Leah Wybacz , że nie zrobiłam dokładnie takiej sygnaturki jak sobie życzyłaś...ale jak zobaczyłam tego aerta to po prostu musiałam go użyć ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Dziękuję, jest śliczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Wykonujesz może sygnatury z pokemonami? Jeśli tak to poproszę sygnaturę z Eevee^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Moge prosić o sygmę z Nordykami z Hetalii (nordic 5 aph/hetalia) byle żeby nie było tam vectorów z poprzednich sezonów...może być vektor z 5 jeśli już C: (5-świecące wszystko,ładna kreska,żywe kolory itp..) i proszę jeszcze o Avek z Islandią (też Hetalia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Dostawa! Eevee :3 Mrs.Octavia Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Symphony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 dzięki schowam je sobie, na razie muszą mi się znudzić te Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts