Ryś Raindrops Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Cudowne Ta grzywa... this is mine! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Cudowne Ta grzywa... this is mine! dziękuję bardzo ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 So FUCKING CUTE :qKFPC: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 So FUCKING CUTE :qKFPC: :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 piękne masz te rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 piękne masz te rysunki dziękuje :3 Indianin Tonto jako poniacz : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 zarąbiste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 zarąbiste dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 dziękuję :3 proszę bardzo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niebezpieczny ziemnioczg Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Mleko jest zachwycony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Jest tak zaczepista, że aż jej się boję. Nie no, jest na prawdę super, aż tak super że...pacz na moją sygnę. Ale jej wyrazu twarzy się boję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Jest tak zaczepista, że aż jej się boję. Nie no, jest na prawdę super, aż tak super że...pacz na moją sygnę. Ale jej wyrazu twarzy się boję. Dziękuję Masz Tęczowy Krwotok ? : D hyhy xD bo Trixie to Wredna, zła i zepsuta do szpiku kości Klaczka. Ale za to jak Zdolna i piękna ! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Tak, posiadam tęczowy krwotok. A włosy ma koloru pasty do ząbkuf. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Wooooooooow 8D Wygląda świetnieeee! Przeszywa dreszczykiem :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Tak, posiadam tęczowy krwotok. A włosy ma koloru pasty do ząbkuf. Nawet kształt taki trochę paściasty :3 Wooooooooow 8D Wygląda świetnieeee! Przeszywa dreszczykiem :> Dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Nawet kształt taki trochę paściasty :3 Hahahaha, no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Nie wiem czemu, ale zrobiło mi się smutno gdy zobaczyłam ten art. Wzruszające i piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Nie wiem czemu, ale zrobiło mi się smutno gdy zobaczyłam ten art. Wzruszające i piękne. Mi też, bo mam za ciemny monitor by go w całości zobaczyć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Skoro masz za ciemny ekran, to jak robisz arty? Kolory na wyczucie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Skoro masz za ciemny ekran, to jak robisz arty? Kolory na wyczucie? Zauważ ,że moje obrazki są zazwyczaj jasne^^ i założę się ze sporo jest w nich jakiś niedociągnięc/zaciągnięć, których po prostu nie widzę na moim monitorze xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Twoje arty są tak świetne, ze aż brak mi słów *O* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się