WilczeK Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Czy ten grom tęczowy to nie grom dzwiekowy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Czy ten grom tęczowy to nie grom dzwiekowy ? Grom tęczowy bo za Rainbow Dash unosi się smuga o kolorze tęczy. Natomiast polskim znaczeniu to jest Ponaddźwiękowe Boom. Więc jest no taka kontrowersja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 WilkU to prawda co napisała Phinbella781. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 najlepszy odcinek z sezonu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 najlepszy odcinek z sezonu 1 Też tak sądzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Też tak sądzę Cóż to nie był najlepszy odcinek 1 sezonu to był ZARĄBISTO FAJNY SUPER ODCINEK!!! (nie wiedziałem czy to przypadkiem nie połączyć. Fajnie by wyglądało.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 najlepszy odcinek z sezonu 1 Zgadzam się z tobą do tego że najlepszy odcinek to także jeden z moich ulubionych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śniący Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Podczas tworzenia się Gromu Tęczowego ingerowałem w jego moc dlatego stał się taki wszechpotężny i wielki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaiLow Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Tails: - Sonic Boom?.. Sonic: - Rly? .O. 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Najlepszy odcinek, a dlatego, że nigdy nie widzę ideału daję 9,5/10 *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Raven Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 "Sonic Rainboom" jest moim ulubionym odcinkiem I sezonu, a przynajmniej na pewno jednym z ulubionych. Dużo RD W kilku momentach naprawdę można było się uśmiać, dzięki czemu dużo osób lubi ten odcinek. Jedną z takich scen był doping Flutt czy np. Rarcia nokautującą WB. xD Kiedy Dash zrobiła "Ponaddźwiękowe Bum", to aż mi się płakać zachciało. Dobrym pomysłem było również pokazanie Fabryki Pogody. Mina Pinkie po polizaniu tęczy jest bezcenna ^^ RD ukazana w wersji zdenerwowanej, niepewnej, lecz nadal zachowująca determinację i zaciętość. Jednym słowem podsumowanie: Epic! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Ten Odcinek Jest 100/10 Jeden z najlepszych odcinków. Fluttershy świetnie dopinguje. YAY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Ten Odcinek Jest 100/10 YAY masz całkowita rację, jeden z najlepszych jakie oglądałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 masz całkowita rację, jeden z najlepszych jakie oglądałam Na jasne że mam racje !!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttershy12 Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 9/10, mój drugi ulubiony odcinek sezonu 1. Jedyne co mi się nie podobało to zachowanie Rarity, ale da się znieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 NAJLEPSZY ODCINEK BO FLUTTERSHY POWIEDZIAŁA YAY - I z tego powodu że Rainbow zrobiła Ponaddźwiękowe Bum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 (edytowany) Wbrew pozorom dla mnie największy popis dała Rarity Ale największą bohaterką odcinka oczywiście jest Rainbow Dash Rarity nie rozwala w tym odcinku, 50 kg tapety i myśli, że jest piękna Dla mnie wyglądała pięknie, choć jednocześnie bardzo śmiesznie. Tak czy siak, fajnie było zobaczyć klacz z makijażem, bo nigdzie indziej tego nie było, dlatego to jest kolejny pozytywny aspekt odcinka. Edytowano Sierpień 20, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się