Vieg Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Digitale to nieistnieją? I nie mów że mam łatwiej, palec bez rysika to nie narzędzie do rysowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Tak. Znaczy nie. Znaczy nie będę sobie zasyfiać dysku niepotrzebnymi rysunkami i digitalami. I nie mów że mam łatwiej, palec bez rysika to nie narzędzie do rysowania A co ja mam pisać(i mówić - narzekać)? Robię digitalność touchpadem, nawet nie myszką, tylko gopim taczpadem, który w sumie nie jest taki głupi...Ale jednak trooochę jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Ojtam. Dobra toczpad to już jest wyzwanie. Omg jak ty robiłaś tamte Digitale na touchpadzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Mhm. Duże. Omg jak ty robiłaś tamte Digitale na touchpadzie? Normalnie. Jakżeby inaczej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Dziwnie? Ja mam problemy z ipadem (szkice do dupy, patrz Bayonetta), a ty na TOUCHPADZIE? No nie wierzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Dziwnie? Fakt. Dziwnie. A twoje szkice (i nie tylko, pełne wersje też) są dobre. Hmm...Teraz rozumiesz mój problem z krzywością? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Krzywością czego? Bo się zgubilem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Wytłumaczę to w najprostszy sposób. Rysunek robiony na laptopie, czyli digital, i ciągnę palcem po tym taczpadem mimo tego że się staram, żeby nie było krzywo, i tak jest do podtarcia dupy krzywo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Acha. No ja też zawsze czasami mam krzywe kreski Zrządzeńie losu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 W takim razie, skoro to Los, to wtedy ON (czyli Los) mnie nienawidzi. Ale teraz nie chce mi się myśleć. Łóżko...spać...sen... W każdym razie dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Buhahah, za dziesięć jedynasta a ty spać?? Ja o piątej chodzę Ale weź coś nabazgraj (Bayonettę :3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Buhahah, za dziesięć jedynasta a ty spać?? Ja o piątej chodzę Bo mingocholicy tak mają. Ja zwykle chodzę wcześniej spać, chyba że jestem na wycieczce.Czyli nie narysujesz mi kosiarki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 Buhahah, za dziesięć jedynasta a ty spać?? Ja o piątej chodzę Ale weź coś nabazgraj (Bayonettę :3) A to dlatego, że miałam wyczerpujący dzień. Bolał mnie brzuch, bo napiłam się podejrzanego mleka, nie poszłam do szkoły i prawie cały czas leżałam. To było takie męczące... Później. Na razie nie rysuję do odwołania. Czyli nie narysujesz mi kosiarki? Narysuje. Ale później. No...na pewno tego nie zrobię w najbliższym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 Żeby nie było pusto, wstawiam bazgroł z przyrody. Ufo-Kucyk. Ołówek : właściwie część rysika węglowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Miała nic nie rysować ;_; Mało detali ale co może być na UFIACZOWYM Kucyku co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 Ha, no bo nic nie rysowałam od wtedy co napisałam. Tylko w czwartek na przyrodzie się mojej osobie nudziło i narysowała takie...coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Hahahah, no nie dam rady nie rysować. Przepraszam. Pusheen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 bardzo ładnie rysujesz, ale niektóre kucyki ci średnio wychodzą... według mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 ale niektóre kucyki ci średnio wychodzą Niektóre? Wszystkie. Średnio? Okropnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Kosiarka smażąca wielką truskawkę na tycim grillu. :ming~bonus(za długie czekanie): Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Pusheen 2. :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Twili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Heh, super. Ta Twi jest śliczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Przejrzałam trochę ten wątek (matko, jak chcecie sobie robić spamowisko, to piszcie na PW, nie każdy chce się przebijać przez 17 stron spamu z okazjonalnym dodatkiem prac) i powiem, tak jak mówię większości ludu rysującego:Progres jest, ale sporo jeszcze brakuje do poziomu znanego jako "dobry". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Heh, super. Nie prawda, kłamstwo, oszczerstwo! co na jedno wychodzi. xd Przejrzałam trochę ten wątek (matko, jak chcecie sobie robić spamowisko, to piszcie na PW, nie każdy chce się przebijać przez 17 stron spamu z okazjonalnym dodatkiem prac) i powiem, tak jak mówię większości ludu rysującego: Progres jest, ale sporo jeszcze brakuje do poziomu znanego jako "dobry". To trzeba mnie ukarać za ten bezczelny, zuy, bardzo, bardzo zuy spam. Zresztą, nie trzeba było się aż tyle fatygować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts